Сучасна і простора 1-кімнатна квартира в Жк Синергія Сіті 1 416 960 грн

Сучасна і простора 1-кімнатна квартира в Жк Синергія Сіті

Ирпень
10 мая №158501
Сучасна і простора 1-кімнатна квартира в Жк Синергія Сіті Ирпень - изображение 1
Сучасна і простора 1-кімнатна квартира в Жк Синергія Сіті Ирпень - изображение 2
Сучасна і простора 1-кімнатна квартира в Жк Синергія Сіті Ирпень - изображение 3
Сучасна і простора 1-кімнатна квартира в Жк Синергія Сіті Ирпень - изображение 4
Сучасна і простора 1-кімнатна квартира в Жк Синергія Сіті Ирпень - изображение 5
Комнат:
Общая площадь: 39.36 м²
Этаж:
Этажность дома: 10 
ID: 846031901 
Ласкаво запрошуємо вас на перегляд цієї затишної однокімнатної квартири з великою кухнею. Це ідеальний варіант для тих, хто шукає зручне та комфортне житло в центрі міста.

Розташована у зручному районі, ця квартира пропонує неперевершену доступність до всіх необхідних зручностей, таких як магазини, ресторани та громадський транспорт. Завдяки своєму ідеальному розташуванню, ви зможете насолоджуватися всіма перевагами міського життя та зручністю всіх потрібних сервісів поруч.

Ця квартира відрізняється сучасним дизайном та функціональним плануванням, що створює простір, наповнений світлом та комфортом. Велика кухня надає вам достатньо місця для комфортної готування та вечерень з родиною та друзями.

Вашим дітям не доведеться їздити в інший район, щоб отримати уважний догляд та чудову освіту. А вам не доведеться хвилюватися за них, адже до садка і школи можна безпечно дістатися пішки.

Ми пропонуємо спеціальні умови з першим внеском від 30% та розтермінуванням платежів до 24 місяців. Це дозволить вам ефективно розподілити витрати та зекономити на процентах, обираючи зручний для вас спосіб оплати.
380951571132
Был онлайн 10 сентября 12:14
Комментарии к этому предложению закрыты
Наверх