Твоя велика однокімнатна квартира $37 000

Твоя велика однокімнатна квартира

Ирпень
28 декабря 2023 №20849
Твоя велика однокімнатна квартира Ирпень - изображение 1
Твоя велика однокімнатна квартира Ирпень - изображение 2
Твоя велика однокімнатна квартира Ирпень - изображение 3
Твоя велика однокімнатна квартира Ирпень - изображение 4
Твоя велика однокімнатна квартира Ирпень - изображение 5
Твоя велика однокімнатна квартира Ирпень - изображение 6
Твоя велика однокімнатна квартира Ирпень - изображение 7
Комнат:
Общая площадь: 44 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
ID: 806219128 
Продається простора однокімнатна квартира без ремонту у затишному місці оточеному лісовою зеленню у мальовничому містечку Буча. Це ідеальний варіант для тих хто бажає жити в злагоді з природою і насолоджуватися красою навколишнього ландшафту.

Квартира розташована в затишному будинку який знаходиться в безпосередній близькості до лісу що створює неповторну атмосферу тиші і спокою. З вікон квартири відкривається прекрасний вид на зелені насадження що дарує відчуття гармонії з природою кожного дня.

Квартира без ремонту що дає Вам можливість самостійно створити своє ідеальне житло згідно з власними стилем та дизайном. Просторі кімнати дозволять задуматися над розташуванням меблів та використанням простору з урахуванням Ваших потреб і побажань.

Окрім того розташування квартири надає багато переваг. Ви зможете насолоджуватися спокоєм і тишею лісу прогулянками під зеленими кронами дерев та відчувати благодатну енергетику природи. У той же час усі необхідні сервіси магазини ресторани та заклади культурного відпочинку знаходяться в невеликій відстані від будинку що забезпечує зручність мешкання.

Не втрачайте можливість придбати цю затишну однокімнатну квартиру і створити унікальне життя в гармонії з природою. Зателефонуйте нам вже зараз щоб домовитися про перегляд об'єкта та отримати додаткову інформацію. Ми з радістю допоможемо вам в осуществлении вашої мрії про комфортне життя!
Ольга
Был онлайн 10 сентября 12:14
Комментарии к этому предложению закрыты
Наверх