Аренда 3-комнатной квартиры, метро Алексеевская, улица Ахсарова. IL 6 000 грн

Аренда 3-комнатной квартиры, метро Алексеевская, улица Ахсарова. IL

вулиця Ахсарова, Харьков на карте
19 декабря 2023 №8095
Комнат:
Общая площадь: 70 м²
Этаж:
Этажность дома: 16 
Отопление: Централизированое 
ID: 824012371 
Оренда 3-кімнатної квартири на Олексіївці, вулиця Ахсарова, біля метро Олексіївка.
У кожній з кімнат є по два спальних місця (1 двоспальне ліжко з ортопедичним матрацом і 2 розкладні дивани-книжки), шафи, в одній з кімнат також є стіл для роботи/навчання. З техніки є пральна машина, кондиціонер для регулювання температури в квартирі. Для нагрівання води є як бойлер, і централізована гаряча вода. Кухня обставлена ​​індукційною плитою з духовкою та витяжкою. Проведено Wi-Fi. Балкон засклений МПО. Вигляд з нього просто шикарний на довколишні лісові краси. Ліфт працює. У під'їзді зроблено ремонт. Сусіди збоку не живуть, зверху не галасливі, знизу квартиранти.
Район тихий, але насичений інфраструктурою. У пішій доступності є ринок, супермаркети, аптеки, поштові відділення, банки та банкомати, кафе. Метро за 5 хвилин ходьби, наземний громадський транспорт за 3 хвилини. Дорога скрізь асфальтована. Під будинком достатньо місця для паркування автомобіля.
Можна з дітьми та тваринами!
Оренда складає лише 6000 грн. + комунальні послуги. На під'їзді стоїть лічильник на опалення, тому плата виходить значно дешевше (1500 грн. було торік, а для 3-х кімнатної квартири це копійки).
Дзвоніть, чекаємо на відклик!
Игорь
Был онлайн сегодня 14:43
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
6 000 грн
Обратный звонок Связаться
Игорь
Был онлайн сегодня 14:43
Расположение
вулиця Ахсарова, Харьков