Оренда двокімнатноі квартири Голосіівский р-н вул. Заболотного 156/1 9 000 грн

Оренда двокімнатноі квартири Голосіівский р-н вул. Заболотного 156/1

вул.Заболотного 156, Хотов на карте
3 февраля №64228
Комнат:
Общая площадь: 42.3 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 805124073 
Здається в довгострокову оренду світла, тепла двокімнатна квартира в м. Київ Голосіївський р-н вул.Заболотного 156/1. Поруч знаходиться необхідна інфраструктура; метро Теремки 10-15 хвилин на маршрутці, яка зупиняється за будинком, магазин продуктовий що знаходиться в будинку .Гарний, зелений двір біля дому. Є можливість гуляти з дітьми на дитячому майданчику. Поруч парк. Під'їзд чистий і акуратний. Сусіди адекватні.
Квартира має дуже доглянутому житловому стан. Планування кімнат суміжне.. Є всі необхідні меблі: В кімнаті: розкладний диван (новий), шафа. комоди, стіл, двоспальне ліжко з новим матрасом, 2 телевізора. В кухні: газова плита, новий холодильник, нова пральна машина Вікна металопластикові. Балкон засклений У квартирі є інтернет, телебачення Є кладова. Встановлені лічильники на воду та на електроенергію.
Квартира здається надійним порядним людям, спроможним платити за оренду. Перевага надається сімейним паріам з дітьми і без. Можна з вихованими тваринами.. Щомісячна оплата становить : розмір орендної плати + комунальні платежі.
При заселенні передоплата за перший і останній місяць проживання + 50% комісія агенції від місячної орендної плати одноразово.
Елена
Был онлайн сегодня 00:26
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
9 000 грн
Обратный звонок Связаться
Елена
Был онлайн сегодня 00:26
Расположение
вул.Заболотного 156, Хотов