Оренда квартири (житло)

вул. Мазепи 268, Коломыя на карте
25 июня №188506
Комнат:
Общая площадь: 46 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 835905320 
Здам в оренду квартиру з 1-го ЛИПНЯ в чудовому районі по вул. Мазепи 268а, 5 хв машиною до центру міста, цегляний будинок, внутрішня тепла квартира (комунальні послуги копійки виходять). По всій квартирі встановлена тепла підлога, що дає постійний комфорт та економить кошти на комунальних послугах. З лоджії шикарний вигляд на Українські карпати. Під будинком простора парковка для автомобілів, під постійним відеонаглядом. Також в квартирі встановлений рекуператор, який забезпечує в квартирі завжди чисте, свіже повітря без мікроб і порохів, керується як з пульта, так і дистанційно з смартфона. У ванній є туалет, душ, пральня машина, рукомийник з дзеркалом та тумбочка під рукомийником.
На кухні встановлені меблі, а також холодильник, духова шафа, варочка плита. Спальна зона відокремлена від основної кімнати перегородкою з натурального бука.
Стіни зроблені штуком, з натуральних матеріалів, що забезпечує «дихальний» ефект.
Також в кінці лоджії є котельня-кладовка для особистих речей, встановлений сейф. Ремонти робились по авторському проекті, виключно з преміальних матеріалів. 7-ми камерні якісні склопакети з захистом від ультрафіолету. Броньовані двері з якісними замками. При вході стоїть простора вішалка для верхнього одягу, також є сушка для постіраний речей та великий комод.

Інші деталі по телефону.
Mebel World
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
11 500 грн
Обратный звонок Связаться
Mebel World
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вул. Мазепи 268, Коломыя