єОселя - так!Продаж дизайнерської 1к квартира в престижному ЖК! $45 000

єОселя - так!Продаж дизайнерської 1к квартира в престижному ЖК!

Крюковщина
24 декабря 2023 №16093
Комнат:
Общая площадь: 34 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
Название ЖК: Аура  
ID: 813838899 
Є відеоогляд об’єкту - за запитом надішлю!

Проджа дизайнерської 1к квартира в престижному ЖК в с. Крюківщина !

Площа - 34/14/11 м2. 1/6 поверх.

Вдале планування - окрема зона кухні 11 м2 квадратної форми, що надасть можливість зручно меблювати; окрема спальна кімната 14 м2, також форма квадрат; суміжний санвузол 5 м2; коридор місткий 4 м2.

Квартира з сучасним та якісним ремонтом. Квартира виконана у приємних тонах. На підлозі якісна іспанська плитка ( санвузол, коридор та кухня) та ламінат 33 класу у спальній кімнаті. Встановлений фільтр грубої чистки води. Розведена водяна тепла підлога у санвузлі, коридорі та кухні. Натяжна стеля з вмонтованими карнизами прихованого монтажу з led-підсвідкою. Укомлектований санвузол: величезний душбокс, унатіз, дзеркало з led-підсвідкою, електросушарка, підвісний комод, тумба з рукомийником. Зроблений кухонний фартук та вже розведені всі можливі комунікації для монтажу фасаду кухні. Якісні міжкімнатні та вхідні двері. Встановлений газовий двоконтурний котел - індивідуальне опалення та гаряча вода. Встановлені лічильники на всі комунікації. Встановлені якісні великі металопластикові вікна з плівкою - з двору квартира не проглядається + захист від ультрафіолету. Вмонтовані дубові підвіконня.

Будинок 2021 року побудови. Бетонно-монолітний з наповненням газоблок.

Закрита охороняєма територія під цілодобовим відеонаглядом. Встановлений шлагбаум на території та домофон у під’їзді. Є великий дитячий майданчик, прогулянкові зони з лавочками. Виконаний ландшафтний дизайн території.

Чудово розвинутий район для проживання - до ст.м. Теремки 12-20 хв на громадському траспорті, зупинки транспорту, аптеки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, банківські відділення, Укр/нова пошта, парк, ліс, каскад озер, школи, садочки, спортклуби, медичні лабораторії, лікарні, поліклініки, сто, шиномонтаж і тд.

Документи Право Власності!

Ціна - 45 000 $
Василий
Был онлайн 12 июля 09:13
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$45 000
Обратный звонок Связаться
Василий
Был онлайн 12 июля 09:13