Продажа 1к квартира с. Крюковщина $39 900

Продажа 1к квартира с. Крюковщина

вул. Панорамна, 2, Крюковщина на карте
20 декабря 2023 №9244
Комнат:
Общая площадь: 37 м²
Этаж:
Этажность дома: 15 
Название ЖК: Paradise Avenue  
ID: 814761095 
БЕЗ КОМІСІЇ
Унікальна можливість придбати чудову 1-кімнатну квартиру в ЖК Paradise Avenue, розташованому за адресою: вул. Панорамна, 2, в селищі Крюківщина. І найкраща частина - без комісії!

Ця квартира має загальну площу 37 квадратних метрів і знаходиться на 2-му поверсі з 15. Велика і простора кімната площею 15 квадратних метрів дарує вам затишок і свободу простору, а кухня з виходом на лоджію стане ідеальним місцем для вашого ранкового кавунка або вечірніх посиденьок.

Квартира готова до чистової обробки, але вже виконана машинна штукатурка та лазерна стяжка, а радіатори встановлені. Всі лічильники також вже замінені. Вас очікує комфортне та сучасне житло, яке ви можете відзначити своїм стилем.

Комплекс оточений озелененою і доглянутою територією, яка охороняється, і має власну інфраструктуру. Тут ви знайдете продуктові магазини, салони краси, кав'ярню, аптеку та будівельний магазин, що робить ваше повсякденне життя максимально зручним та комфортним.

Також важливо відзначити зручну транспортну розв'язку, що робить це місце ідеальним для тих, хто активно переміщається по місту.

Документи на квартиру готові і на руках, що гарантує швидку та безпечну угоду. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником якісного житла у престижному ЖК. Зв'яжіться з нами прямо зараз, щоб дізнатися більше та організувати перегляд!
Людмила
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$39 900
Обратный звонок Связаться
Людмила
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вул. Панорамна, 2, Крюковщина