Аренда 3к ЖК Новопечерские Липки, генератор, 2 паркоместа $3 800

Аренда 3к ЖК Новопечерские Липки, генератор, 2 паркоместа

Киев
3 июля №194099
Комнат:
Общая площадь: 240 м²
Этаж: 29 
Этажность дома: 30 
Отопление: Централизированое 
ID: 849678973 
#1835
Оренда розкішної квартири на 29 поверсі загальною площею 235 м2 за адресою вул. Андрія Верхогляда (Драгомирова), буд. 9 в ЖК «Новопечерські Липки», будинок з генераторм на ліфт, воду та опалення! 2 паркомісця в підземному паркінгу входять у вартість, ліфт на генераторі іде прямо в паркінг.
Квартира з якісним дизайнерським ремонтом повністю мебльована та обладнана всією необхідною технікою. Меблі виробництва Італія, техніка - Німеччина.
Індивідуальний декор.
- 2 спальні кімнати зі своїми гардеробами та санвузлами,
- велика кухня-вітальня,
- 2 санвузли,
- гардеробна кімната.
Квартира повністю готова до проживання та облаштована всім необхідним для комфортного життя. У квартирі замінено будівельну стяжку. Вікна замінені на якісніші, з подвійними склопакетами та двосторонньою ламінацією.
Система кондиціювання, вентиляції та рекуперації, канальна, без видимих внутрішніх блоків. Електромережа захищена стабілізаторами напруги. Встановлено систему очищення всієї вхідної води та зворотний осмос. Для нагрівання води встановлено 2 бойлери прихованого монтажу. Вода для бойлерів також проходить очищення.

Територія ЖК Новопечерські Липки з пропускною системою та цілодобовою охороною, інфраструктура житлового кварталу «місто в місті».
Primes
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$3 800
Обратный звонок Связаться
Primes
Был онлайн 29 июня 14:14
Последние просмотренные