1 40 ул. Заречная, Киев на карте

12 сентября №231040
<img src= 1 40
<img src= 1 40
<img src= 1 40
<img src= 1 40
<img src= 1 40
<img src= 1 40
<img src= 1 40
<img src= 1 40
Комнат:
Общая площадь: 40 м²
Этаж: 12 
Этажность дома: 23 
ID: 856211663 
Аренда квартиры, ул. Заречная, ЖК Славутич, Дарница
Оренда квартири вул. Зарічна, ЖК Славутич, Дарниця

Перша здача квартири в оренду

Пропонується в оренду видова квартира щойно після ремонту. Це просторе житло з ідеальним плануванням забезпечить вам комфорт і затишок.

Квартира оснащена всім необхідним для сучасного життя, включаючи техніку: смарт-ТВ, великий бойлер, пральну машину, посудомийну машину, кондиціонер, варильну плиту, духову піч та холодильник.

Квартира облаштовувалась для себе, тому всі деталі в ній продумані до дрібниць. Тут є обідній стіл, барні стільці, тумбочки біля ліжка, пуфи для гостей, пилосос, прасувальна дошка, сушка для білизни, посуд та сушка для рушників. Встановлені блекаут штори забезпечують максимальний комфорт та приватність, а затишне підсвічування створить особливо атмосферу. Крім цього, квартира має якісну фурнітуру та багато місць для зберігання кухонного приладдя і особистих речей.

Будинок має цілодобову охорону, відеоспостереження та камери зберігання. Для зручності мешканців передбачено велопаркінг, підземний паркінг з ліфтом з дому, а також гостьовий паркінг.

На території ЖК розташовані великий продуктовий супермаркет «Фора», салони краси, фітнес-центри, поштомати, аптеки, кав'ярні, дитячі та спортивні майданчики. Поруч багато торгових центрів, банків, ринків і супермаркетів, а також інших зручностей, що забезпечують комфортне життя в пішій доступності. Вихід з ЖК веде безпосередньо до станції метро «Славутич», а поряд є автобусна зупинка.

A7.516
THE CAPITAL
Был онлайн 16 сентября 19:28
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$700
Обратный звонок Связаться
THE CAPITAL
Был онлайн 16 сентября 19:28
Расположение
ул. Заречная, Киев
Наверх