Довгострокова оренда 3к квартири на вул. Світличного,Солом'янський р-н 19 500 грн

Довгострокова оренда 3к квартири на вул. Світличного,Солом'янський р-н

вул. Світличного, Киев на карте
3 июля №194145
Комнат:
Общая площадь: 70 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 851817880 
Пропонується в довгострокову оренду простора квартира за адресою: Івана Світличного, 6, Київ. Квартира розташована на 3-му поверсі (ліфт відсутній) в Солом'янському районі.

Вона має окремий санвузол, бойлер, пральну машину, інтернет, газову плиту, електродуховку, лічильники, шафи для зберігання та зручне ліжко. Особливим плюсом є наявність великого бомбосховища в будинку, а також додаткових бомбосховищ у сусідніх будинках.

У дворі є місця для паркування авто, а за додаткову плату можна орендувати гараж. Поруч знаходяться школа, сквер, бювет і зупинки громадського транспорту. В пішій доступності розташовані парки з дитячими атракціонами, палац дітей та юнацтва, супермаркети, магазини, аптеки, кафе, ресторани, кінотеатр, поліклініка та залізнична станція.

Квартира ідеально підходить для комфортного життя в зручному районі з розвиненою інфраструктурою. Всі необхідні заклади та послуги знаходяться поряд, що забезпечує зручність і комфорт для мешканців. З вікон відкриваються чудові краєвиди, що додає затишку та привабливості цьому житлу.

Вартість оренди складає 19,500 грн на місяць. При укладанні договору необхідно сплатити за перший та останній місяць оренди, а також комісію в розмірі 30% від місячної вартості.
Олександр
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
19 500 грн
Обратный звонок Связаться
Олександр
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вул. Світличного, Киев