Оренда 2 кімнатної квартири Довгостроково Дніпровський район, Юності 4 18 000 грн

Оренда 2 кімнатної квартири Довгостроково Дніпровський район, Юності 4

вулиця Юності 4, Киев на карте
3 июля №193938
Комнат:
Общая площадь: 47 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 851868492 
Оренда 2 кімнатної квартири, Дніпровський район, вулиця Юності 4, ДОВГОСТРОКОВО

В квартирі виконано сучасний ремонт в світлих тонах, повністю укомплектована усією необхідною технікою та меблями:
- вбудована функціональна кухня з посудом,
- новий холодильник, - газова духова шафа та плита, - витяжка, - новий електрочайник, - LCD телевізор, - пральна машина,
- проведено швидкісний інтернет, Wi-Fi, - посуд, - кондиціонер.
В квартирі встановлено індивідуальні лічильники на воду та світло, є домофон.
При вході розташований гардероб, на підлозі - сучасна плитка і ламінат, натяжні стелі в усіх кімнатах, в спальні - нове двоспальне ліжко із ортопедичним матрацом та усім необхідним для комфортного сну, сантехніка та комунікації повністю замінені на сучасні. В центральній кімнаті розташовано сучасний двоспальний ортопедичний диван для відпочинку, телевізор з функцією домашнього кінотеатру, а новий кондиціонер в кімнаті допомагає відновитися від спеки і створити комфортні умови для відпочинку!
Можливе проживання із дітьми - простора спальна кімната дозволяє розмістити дитяче ліжечко! А для тих хто працюєте вдома - є також і робоче місце. Нічого зайвого - вільне планування та сучасний ремонт у світлих тонах дозволили розширити життєвий простір у квартирі та створити особливий мікроклімат. Кухня зроблена у класичному стилі та оснащена новою побутовою технікою з урахуванням реалій сьогодення - плина та дохова шафа Газові, що дозволяє приготувати їжу навіть при відключенні електроенергії.
Вікна заскленої просторої спальні виходять у тихий і затишний двір зі сквером тому цей варіант ідеально підходить як для молодої сім'ї так і для студентів що навчаються, а для тих хто працює вдома також є можливість облаштувати свій особистий простір, робоче місце легко підлаштувати під себе адже місця вдосталь.

Поряд із домом є УКРИТТЯ, школа, дитячі садочки, ТЦ «Дитячий світ», Торгові центри, супермаркети, кафе, ресторани, піцерії, медичні клініки, а для активного відпочинку і розваг - парк Перемога, та іще багато іншого...

Дуже зручна транспортна розв'язка: до Метро Дарниця 8-10 хвилин пішки, а до Метро Чернігівська - 15 хвилин пішки, для особистого транспорту є місця для парковки.

Телефонуйте, радо відповім на усі ваші питання: 09*********14
В'ячеслав
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
18 000 грн
Обратный звонок Связаться
В'ячеслав
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вулиця Юності 4, Киев