Оренда 4к квартири, ЖК Панорама на Печерську, вул Коновальця, Печерськ $2 000

Оренда 4к квартири, ЖК Панорама на Печерську, вул Коновальця, Печерськ

Киев
3 июля №194056
Комнат:
Общая площадь: 208 м²
Этаж: 17 
Этажность дома: 27 
Отопление: Централизированое 
ID: 848785422 
Оренда 4к квартири, ЖК Панорама на Печерську, вул Коновальця, Печерськ

Аренда 4к квартиры, ЖК Панорама на Печерске, ул Коновальца, Печерский район

У довгострокову оренду здається люкс видова квартира з терасою 208 кв.м

ЖК Панорама на Печерську! Територія, що охороняється. У комплексі є підземний паркінг в який можна спуститися на ліфті.

Величезна студія, 3 спальні, 2 санвузли, 3 гардеробні та тераса! У кожній кімнаті панорамні вікна в підлогу, вид на р.Дніпро і на центр міста!

Охорона у квартирі та зовнішнє відеоспостереження. Дизайнерський люкс ремонт, вікна саламандер (на всіх вікнах захист від дітей на ключ), паркетна дошка з португальського ясена, на підлозі онікс. У кожній кімнаті інвенторні кондиціонери на охолодження та обігрів. Міжкімнатні двері з натурального ясена. Квартира додатково утеплена всіма можливими методами, і з нуля розроблена система опалення.

Можна регулювати температуру в кожній кімнаті, з мінімальними витратами на опалення. На кухні преміум вбудована техніка bosh, вбудований холодильник, дві морозильні камери, індукційна варильна поверхня, посудомийна машина, кавова машина DeLongi.

Обідній стіл із натурального каменю, шкіряні обідні стільці. У вітальні напівкруглий телевізор Samsung 65. У спальні кругле італійське ліжко (2, 6 м у діаметрі) + робоче місце.

Плюс ще дві роздільні спальні по 18 кв.м. Великий санвузол (16 кв. м), в якому ванна для двох осіб, душ, підвісна італійська тумба 2, 8 м завдовжки.Пральна машина і бойлер.Тепла підлога.3 великі гардеробні. І відкрита тераса 40 кв.м. з вуличними італійськими м'якими меблями і панорамним видом на р. Дніпро.

#A4678
THE CAPITAL
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$2 000
Обратный звонок Связаться
THE CAPITAL
Был онлайн 29 июня 14:14