2к в ЖК Solo Park,вул. Шаповала 20, Механізаторів, Солом'янка $139 000

2к в ЖК Solo Park,вул. Шаповала 20, Механізаторів, Солом'янка

Киев
21 декабря 2023 №10768
Комнат:
Общая площадь: 61 м²
Этаж:
Этажность дома: 23 
Отопление: Централизированое 
Название ЖК: Solo Park  
ID: 809694831 
Чудова двокімнатна квартира з видом на солом'янський парк.
Квартира створена з любов'ю та увагою до кожної деталі. Ексклюзивний дизайнерський ремонт. Всю мебель в квартирі зроблено на замовлення.

Ваша безпека – Броньовані двері, виготовлені на замовлення провідною компанією гарантують непроникність та надійність, а сигналізація ДЗГ з датчиками у всіх кімнатах забезпечить постійний контроль за вашою безпекою.

Теплі підлоги розділені на зони: коридор, ванна кімната, туалет, кухня і навіть балкон зі спальні. Встановлено 3 кондиціонера - Все, щоб ви завжди відчували себе затишно.

Елегантність іспанської плитки створює неповторний дизайн у квартирі. А діодні підсвічування в обох кімнатах додають гру світла та створюють атмосферу затишку та розслаблення.

Спальня обладнена професійною звукоізоляцією від Acoustic Traffic - звукоізоляційна мембрана, підвіси на сайлентблоках і подвійний гіпсокартон (плотний), а також двері з випадаючим антипорогом для максимальної тиші і затишку.

На балконі зі спальні є тепла підлога, розетки та інтернет, ідеальне місце для роботи

Стильна і функціональна кухня з виходом на другий балкон.
Теплоізоляція кухні з сторони під'їзда робить її справжнім затишним куточком. Стіл з масиву дерева зроблений на замовлення , вбудована техніка, індукційна плита, встановлено фільтр питної води . Мойка - Franke. Посудомийна машина Bosch для максимального комфорту.

Вікна Rehau з дорогим склопакетом забезпечують чудову звукоізоляцію та зберігають тепло у квартирі.

Ванна кімната з сантехнікою від Ravak. Всі труби Rehau. Є бойлер. Встановлена стиральна і сушильна машина.

Ваш автомобіль завжди буде під наглядом у дворівневому паркінгу, а гостьовий паркінг надасть зручність для ваших гостей.

Цілодобова охорона та закрита територія забезпечують вашу приватність та безпеку.

Ця квартира – ваша унікальна можливість втілити мрії у реальність. Сучасні технології та стильне оформлення створюють ідеальну квартиру для тих , хто цінує якість та комфорт.

ЖК комфорт -классу "Solo Park "
Солом'янський район
Вул Генерала Шаповала 20. Будинок розташований в тихому спокійному місці з шикарною інфраструктурою. До центра Київа до 10 хвилин їзди. До станції метро Вокзальна - до 20 хвилин прогулянки. В 2х хвилинах від будинку зупинки громадського транспорту на всі напрямки столиці.
Аліме
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$139 000
Обратный звонок Связаться Контакты
Аліме
Был онлайн 29 июня 14:14