3-к. кв., ЖК Республіка, вул. Родини Кістяківських 6, Теремки, єОселя $166 000

3-к. кв., ЖК Республіка, вул. Родини Кістяківських 6, Теремки, єОселя

вулиця Родини Кістяківських, 6, Киев на карте
10 января №36154
Комнат:
Общая площадь: 83 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
Название ЖК: Республіка  
ID: 823237387 
Продається трикімнатна квартира в Голосіївському районі, ЖК «Республіка» розташована за адресою вулиця Родини Кістяківських, 6.
Світла та простора квартира загальною площею 83 кв.м. з панорамними вікнами знаходиться в новому готовому будинку 2022 року будівництва, 5/9 поверх.
Більшість вікон виходять у гарний внутрішній двір з дитячими площадками та зонами для відпочинку. Житлова площа – 39.6 кв.м., кухня – 19.3 кв.м. Зручне функціональне планування: 3 спальні, кухня-вітальня, два роздільні санвузли, засклена лоджія. Загальний стан квартири – від будівельників, є стяжка підлоги, встановлені металопластикові вікна, бронедвері.
Опалення централізоване. Бойлер в комплекті.
Будинок бетонно-монолітний з зовнішнім утепленням стін. На 1 поверсі є колясочна. Комплекс закритого типу з відеонаглядом, охороною. Паркування біля будинку. Є можливість придбати паркомісце.
На території чудово розвинена інфраструктура – це Академія Спорту А+, що включає в себе футбольне, волейбольне, баскетбольне поля, теніс, Освітня система А+ (дитячий садочок), BBQ зони, басейн, Паблік Центр, ігрові модульні простори, ТРЦ та все необхідне для життя – магазини, аптеки, банки, салони краси, кафе та ресторани. До метро Теремки – 7-10 хв пішки. Документи на квартиру: договір купівлі-продажу. Можливий продаж по єОселі.
Телефонуйте. Завжди рада допомогти
Олена
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$166 000
Обратный звонок Связаться
Олена
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вулиця Родини Кістяківських, 6, Киев