БЕЗ% 1-но кімнатна квартира, Калнишевсього, 7, з технікою та меблями $69 800

БЕЗ% 1-но кімнатна квартира, Калнишевсього, 7, з технікою та меблями

Киев
11 января №37246
Комнат:
Общая площадь: 46 м²
Этаж:
Этажность дома: 25 
ID: 829104224 
Продається затишна однокімнатна квартира на 3-му поверсі 25-ти поверхового будинку комфорт класу в спальному районі Оболоні.

Площа квартири 46.1 м, світла кімната 18,1 м з кондиціонером, кухня 10,6 м з виходом на засклену лоджію і додаткий відкритий балкон. Стіни лоджіі оброблені веніціанською штукатуркою. Лоджія достатньо простора і може викристовуватися як домашнй офіс, або додаткова спальня чи зона відпочинку.

Підлога з підігрівом на кухні, в ванній кімнаті, в холі та лоджії. Бойлер в ванній кімнаті та водонагрівач на кухні. Великий хол з вмонтованими шафами-купе. Свіжий якісний ремонт. Дуже тепла, світла, не кутова квартира, повірені лічильники на воду та тепло. Вікна виходять на сторону затишного двору. Всі меблі та побутова техніка, які є на фото, залишаються.

Будинок цегляний, теплий з достатньо низькими комунальними і гарною прибудинковою територією з великим дитячим майданчиком. Є лічильники на опалення. Можливість залишати авто на прибудинковій території або придбати місце в підземному паркінгу.

Дуже зручна транспортна розв'язка практично до будь-якого району міста. Метро Мінська чи Героїв Дніпра - 15 хвилин громадським транспортом. В пішій доступності Сільпо, АТБ, кафе/ресторани, Леруа та Епіцентр. Поруч з будинком красиві паркові зони, ліс, мальовничі озера Міністерка та Пуща Водиця.

1 власник, документам більше 3-х років.
Олексій
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$69 800
Обратный звонок Связаться
Олексій
Был онлайн 29 июня 14:14