Квартира двокімнатна ЖК Podil Plaza&Residence $234 000

Квартира двокімнатна ЖК Podil Plaza&Residence

Киев
12 января №39375
Комнат:
Общая площадь: 82 м²
Этаж: 19 
Этажность дома: 25 
Отопление: Централизированое 
Название ЖК: Podil Plaza&Residents  
ID: 789038476 
!!!ВІД ВЛАСНИКА!!!!
Продається 2 кімнатна квартира в елітному ЖК Поділ Плаза ( Podil Plaza&Residence) Глибочицька 73, площею 82.3 км.м. Квартира з шикарним видом на Київ 19/25 поверх. В квартирі виконаний дизайнерських ремонт з максимальним дотриманням будівельних технологій. Якщо ви саме той, кому цікаво жити в квартирі довго та ні про що не перейматись, то рекомендую звернути увагу. Квартиру робили для себе, тому максимально якісно і практично.
Зручне планування для життя: 2 спальні і кухня-зала, ванна кімната та пральна кімната для побутових потреб.
Стіни по периметру та стелі теплоізольовані утеплювачем Knauf 100 мм. Стіни, які контактують з сусідніми квартирами додатково звукоізольовані стекловолокном звукозахист Izover. В квартирі встановлен теплолічильник. Дякуючи всьому цьому комунальні витрати будут мінімальними.
Також по електричній частині встановлен літійонний акумулятор з інвертором, що дозволяє користуватись телевізорами, інтернетом та освітленням протягом 4 годин автономної роботи. Встановлено реле контроля напруги на кожну фазу для захисту від перепадів напруги.
Вся проводка виконана тільки ГОСТівським дротом ЗЗЦМ без "скруток", тільки цільним веденням.
Підлога виконана з бельгійського вологостійкого ламінату з використанням екологічної сировини преміум якості. Гарантія від виробника 25 років.
Кухня виконана з акрилових фасадів з підсвічуванням кожного шкафчика.
Техніка вся вбудована від виробника Bosh. Також встановлен фільтр для води з оберненим осмосом, та окремий маленький бойлер для зручності користування.
В кожній кімнаті встановлені інверторні кондиціонери, які працюють до -25° з низьким рівнем шуму, а також для зручності керуються по мережі Wi-fi.
Що стосується інтернета, то тут теж все продумано: встановлен роутер та додатково точка доступу для безперебійного користування інтернетом в будь якій кімнаті квартири.
В пральний кімнаті встановлена пральна машина LG, максимально надійна та з новими технологіями керування за Wi-fi, та бойлер на 100 літрів Atlancic з сухим теном.
Плітка керамограніт широкоформатна, а також тепла підлога.
Ванна кімната з італійського керамограніту колекції Supreme Treasure. Душова кабіна Devit з настінним трапом Viega з самоочищуваним зливом, який максимально скрит в стіні та дозволяє зручно користуватись кабіною. Змішувачі в кабіні та над вмивальником вбудовані фірми Cludi. Навісна тумба з акриловими вологостійкими фасадами для довгострокової експлуатації. Також передбачена тепла підлога для комфорту.
В спальнях вбудоване підсвічування, окремо під ніши для штор та декоративних рейок біля ліжка для затишку.
Ліжка розміром 1800×2000 та 2000×2000 з нішами під білизну.
Також встановлена охоронна система сигналізації Ajax.

Концепція даної квартири полягає в тому, щоб жити довго та без "головної болі" протягом 20 років. Всі роботи з монтажу та чернових робіт виконувались перевіреними професійними будівельниками з дотриманням всіх технологічних процесів будівництва. Це є великим показником, що кв
Анна
Был онлайн 12 июля 09:13
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$234 000
Обратный звонок Связаться
Анна
Был онлайн 12 июля 09:13