Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки 3 457 474 грн
Предложение снято с публикации 3 сентября

Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки

Киев
3 января №29365
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 1
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 2
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 3
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 4
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 5
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 6
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 7
Однокімнатна квартира 50м2 в ЖК ‌Great, поруч сади, школи, парки Киев - изображение 8
Комнат:
Общая площадь: 50 м²
Этаж: 18 
Этажность дома: 26 
Название ЖК: Great  
ID: 817211344 
У Дарницькому районі Києва розташовується сучасний житловий комплекс Great. Великою перевагою ЖК є його зручне розташування, концепція «місто у місті», квартири з панорамними вікнами, розташування в 90 м від річки Дніпро.

Для тих, хто цінує комфорт і затишок, сподобається однокімнатна квартира, загальною площею 50 м2, житлова становить 15 м2, площа кухні дорівнює 22 м2. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією та утеплений мінеральною ватою. У квартирі буде встановлена система опалення з регульованими радіаторами та лічильниками енергоресурсів.

В комплексі передбачено все для комфортного та першокласного життя. Автономне опалення, ліфти у підземний паркінг для вашої зручності, велодоріжки, мебльовані вхідні групи з дизайнерським оздобленням та консьєрж-сервісом, система контролю доступу та цілодобова охорона. Планується будівництво дитячого садка, ділового центру, кафе, безлічі об'єктів соціальної та побутової інфраструктури.

Комплекс розташований у дуже зручному для проживання місці. Якщо Вам потрібно зробити покупки, то в пішій доступності є супермаркет Novus. Поблизу є медичний центр Into-Sana, клініка Доброго лікаря. Для ваших діток поряд є дитячі садки, а також за 4-5 хвилин їзди розташовані приватна школа Dec School, школи №111 та №329.

Великою перевагою є відмінна транспортна розв'язка. Недалеко від комплексу знаходиться Дарницьке шосе. Найближча станція метро – Осокорки, до якої можна дістатися авто за 4 хвилини або ж на громадському транспорті – за 25 хвилин.

Усі деталі про ЖК Great дізнавайтесь у менеджерів відділу продажу. Телефонуйте прямо зараз і ставайте власником сучасної квартири в новому комплексі!
ЖК Great
Был онлайн 20 сентября 12:56
Комментарии к этому предложению закрыты
Наверх