Продаю квартиру з ремонтом

Киев
28 августа №226028
Продаю квартиру з ремонтом Киев - изображение 1
Продаю квартиру з ремонтом Киев - изображение 2
Продаю квартиру з ремонтом Киев - изображение 3
Продаю квартиру з ремонтом Киев - изображение 4
Продаю квартиру з ремонтом Киев - изображение 5
Продаю квартиру з ремонтом Киев - изображение 6
Продаю квартиру з ремонтом Киев - изображение 7
Комнат:
Общая площадь: 33 м²
Этаж:
Этажность дома:
Название ЖК: Рідний  
ID: 854747161 
Пропонується квартира від власника з дизайнерським ремонтом з меблями та технікою в заселеному будинку. 10хв до метро Теремки. Будинок з червоної цегли з індивідуальним газовим опаленням. Зданий 2 роки тому, більшість сусідів закінчили ремонти. Всі будинки в ЖК збудовані. Житловий комплекс закритого типу, спортмайданчиком, дитячим майданчиком, батутом для дітей, з кавʼярнею, супермаркетом, поштоматами нової пошти та усим, що потрібно для життя. Все готове для продажу та заселення нових власників. Є право власності, комунікації всі підведені, ліфти працюють, є ЖЕК. В квартирі ніхто не жив, не сдавалася.

Планування квартири євродвушка: кухня-вітальня з розкладним диваном до повноцінного спального місця на двох, спальня з просторим ліжком. Меблі та техніка нові та залишаються новому власнику.

Ремонт робився якісно для себе. Меблі гарної якості. Кухня та шафа під замовлення. Стіни фарбовані. В санвузлі керамограніт. Двері прихованого монтажу. Сантехніка та електрика топового рівня. Техніка преміум якості: вбудований холодильник, посудомийка, пральна-сушильна машинка, газова плита, тощо.
Volodymyr
Был онлайн вчера 12:56
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$53 000
Обратный звонок Связаться
Volodymyr
Был онлайн вчера 12:56
Наверх