Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park 2 432 800 грн

Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park

Киев
18 августа №222201
Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park Киев - изображение 1
Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park Киев - изображение 2
Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park Киев - изображение 3
Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park Киев - изображение 4
Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park Киев - изображение 5
Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park Киев - изображение 6
Продам 1-кім. квартиру ЖК Svitlo Park Киев - изображение 7
Комнат:
Общая площадь: 41.1 м²
Этаж:
Этажность дома: 25 
Отопление: Централизированое 
Название ЖК: Svitlo Park  
ID: 849960016 
Проадю, власну 1-кімнатна квартира Столичне шосе 1, квартира 41 м2 в новому та яскравому комплексі комфорт класу - SVITLO PARK біля затоки Дніпра.Комплекс розташований у Голосіївському районі міста Києва, в 10 хвилинах пішки до затоки Дніпра та пляжу - Галера. До сnанції метро Видубичі - 10 хвилин пішим ходом, до центру міста - 10 хвилин на авто. Квартира знаходиться у Першому домі першої черги комплексу, будинок номер 2 . Перша черга , що складається з трьох будинків вже заселена. Документи на руках.
Квартира не кутова. Стан - частково оздоблена. Виконані всі чорнові роботи. Вікна засклені, встановлені вхідні двері - металеві, надійні та стильні, не потребують заміни. Розведено водопостачання ,опалення, електричні та інтернет мережі, підключено радіатори з терморегуляторами. Стіни прихожої, кімнати та гардеробу обклеєні шпалерами. Стіни кухні виготовлені під фарбування. У всхі приміщення підлога облицьована якісною ПВХ плиткою. Стіни та підлога вбиральні - керамічна плитка.
В комплексі передбачена своя інфраструктура : пропускна система цілодобової охорони, магазини продуктові, аптеки, спортивний клуб, ресторан, дитячі садочки та державна школа, медичний заклад; зона відпочинку з дітьми, прогулянкова зона, паркінг підземний та гостьовий. Комплекс обслуговує обслуговуюча компанія - Комфорт Таун, що якісно працює. Комплекс дуже яскравий, світлий , доглянутий з презентабельними вхідними групами.
Перегляди за попередньою домовленістю ! Ціна 59600 у.е.Без комісії. Податки включені у вартість.
Микола
Был онлайн вчера 17:51
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
2 432 800 грн
Обратный звонок Связаться
Микола
Был онлайн вчера 17:51
Наверх