ПРОДАЖ 2-к квартири ЖКВаршавський 2(ТЕРМІНОВО!), торг! $115 000

ПРОДАЖ 2-к квартири ЖКВаршавський 2(ТЕРМІНОВО!), торг!

Вулиця Олександра Олеся 5, Киев на карте
15 августа №220556
ПРОДАЖ 2-к квартири ЖКВаршавський 2(ТЕРМІНОВО!), торг! Киев - изображение 1
ПРОДАЖ 2-к квартири ЖКВаршавський 2(ТЕРМІНОВО!), торг! Киев - изображение 2
ПРОДАЖ 2-к квартири ЖКВаршавський 2(ТЕРМІНОВО!), торг! Киев - изображение 3
ПРОДАЖ 2-к квартири ЖКВаршавський 2(ТЕРМІНОВО!), торг! Киев - изображение 4
Комнат:
Общая площадь: 61 м²
Этаж: 13 
Этажность дома: 16 
Отопление: Собственная котельня 
Название ЖК: Варшавський 2  
ID: 856503089 
Продається чудова квартира в Подільському районі. Вулиця Олександра Олеся 5 (будинок16.1), Загальна площа 61m2 13 поверх, 16 поверхового монолітного будинку 2021 року.

У квартирі виконаний якісний дизайнерський ремонт, у молодіжному стилі. Планування квартири: спільна вітальня і кухня , дві спальні обладнані зручнмими ліжками та великими шафами.Гостьва зона зі зручним диваном . Вбудована кухня, з усією побутовою технікою: варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, мікрохвильовка.
По всій площі квартри є тепла підлога. Функція розумний будинок,керування з телефону. Санвузол з комфортною ванною, пральною машиною. 2 кондиціонери, встановлені відео-камери у будинку. Датчик диму та чадного газу.
ВОДА Є І ПРИ ВИМКНЕНОМУ СВІТЛІ.

Будинок комфорт класу Чисті парадні. Будинок дуже теплий. Є дитячі майданчики, футбольне поле та волейбольний майданчик.
Територія частково закрита, ДО 40% ПЛОЩІ МАСИВУ — ЗЕЛЕНА ТЕРИТОРІЯ Парки, сквери та алеї створюють зелений канал, який простягається через весь житловий масив та дарує відчуття природи в кожному кроці.

ВДАЛЕ ТРАНСПОРТНЕ СПОЛУЧЕННЯ. Продовження зеленої гілки метро подарує мешканцям масиву 4 станції. Першими запрацюють «Мостицька» та «Варшавська».
Станція метро Мостицька будується відповідно до проекту будівництва, затвердженого Розпорядження КМДА від 11 липня 2018 року № 1216.

На території масиву заплановано 8500 місць для авто на наземних паркінгах та стоянках. 30 хвилин до самого центру столиці — 5 станцій на метро. Розвинена мережа наземного громадського транспорту. Розвинена інфраструктура – магазини, парки, ресторани, ТРЦ Ретровіль, Sport life, державні та приватні заклади лікування та освіти. Якщо Вас зацікавило - телефонуйте і ми Вам організуємо перегляд.

Варшавский
Варшавський2
Варшавський плюс
Варшавский +
Іван
Был онлайн вчера 17:51
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$115 000
Обратный звонок Связаться
Іван
Был онлайн вчера 17:51
Расположение
Вулиця Олександра Олеся 5, Киев
Наверх