Оренда будинка на Замарстинівській $700

Оренда будинка на Замарстинівській

Львов
9 августа №219139
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 1
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 2
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 3
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 4
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 5
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 6
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 7
Оренда будинка на Замарстинівській Львов - изображение 8
Комнат:
Общая площадь: 68 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: другое 
ID: 855741015 
Авторська вілла (квартира-будиночок) поруч з центром міста на одній із найстаріших вулиць Львова - Замарстинівській. Реставрована та модернізована, зручне розташування поряд з супермаркетами, торгівельним центром, численними кафе та іншою інфраструктурою. Є можливість паркувати авто на громадській безкоштовній парковці.

При модернізації вілли пріоритетом були природні матеріали: дерево та камінь. На першому поверсі кухня оснащена побутовою технікою та необхідним посудом, ванна, а також вітальня з справжнім каміном. Висота стелі 3,25 м. Вся підлога першого поверху з підігрівом. Три альтернативні системи опалення: газ, електрика, дрова. Можливість дистанційно задавати бажану температуру підлог. У всіх приміщеннях датчики температури.

На другому поверсі вілли є комфортна спальня з двоспальним ліжком, гардеробною, великим дзеркалом, кондиціонер, мансардні вікна, туалетний столик, письмовий стіл та ін. Майже всі стіни, стеля та підлога мансардного поверху виконані з натурального дерева. На першому поверсі переважають тверді фінішні поверхні, як-от стіни з австрійської цегли та підлога з натурального мармуру у ванній. Поверхи поєднують дубові сходи та 6-метрова цегляна стіна.

Пророблена робота із звуко, гідро та теплоізоляції будиночку. Всі чотири вікна на південний захід. Заведене оптоволокно, швидкісний гігабітний інтернет, охоронна та пожежна сигналізації, відеонагляд.

Звільняється 20го Серпня!
Олексій
Был онлайн вчера 12:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$700
Обратный звонок Связаться
Олексій
Был онлайн вчера 12:14
Наверх