Продається з ремонтом 1-кім. квартира вул. Максимовича -Стрийська! $40 500

Продається з ремонтом 1-кім. квартира вул. Максимовича -Стрийська!

вул. Стрийська (Максимовича). Поверх 8, Львов на карте
22 июня №186449
Комнат:
Общая площадь: 37 м²
Этаж:
Этажность дома: 14 
Отопление: Централизированое 
ID: 846770481 
Продаж 1-кім. квартири Львів, вул. Стрийська (Максимовича). Поверх 8/14ц., площа 37 кв.м. Квартира розташована в озеленоному районі. Вікна виходять в затишний двір з неймовірним краєвидом. Світла, простора, житловий стан. Велика лоджія, яку можна облаштувати під відпочинкову зону. Будинок на електриці. Поміняна сантехніка. Бойлер.

Будинок розташований в межах Франківського району Львова. Поряд зростають новобудови, тож інфраструктура місцевості швидко розвивається.

До центру міста близько 15 хвилин їзди на автомобілі. Вздовж Стрийської вулиці проїжджають тролейбуси №22, №23 та №25, маршрутне таксі №25, а також близько 25 автобусів, серед яких №3А, №40, №116, №775 та інші. Дорога до Міжнародного аеропорту займе 15 хвилин, до автовокзалу — 5 хвилин.

Ходити за продуктами пішки за 3-4 хвилини можна у супермаркет «Близенько». За 3 хвилини на автомобілі - найближчий ринок «Підземний» з фермерською продукцією. По овочі, фрукти, м'ясо та молочну продукцію жителі міста їздять на ринок «Шувар» — до нього 7 хвилин на авто від будинку. В межах 8 хвилин на авто працює великий ТРЦ «King Cross Leopolis». Ви знайдете тут не тільки магазини одягу, техніки, спортивних та дитячих товарів, але й розважальні центри для дітей, боулінг-клуб, кінотеатр, ковзанку, ресторани та кафе. Також тут знаходяться гіпермаркет «Ашан» та торговий центр «Епіцентр».

Буквально через дорогу відкрито середню загальноосвітню школу №32 та дитячий садок №70. Трохи далі — школи №86, №48, ліцей №45 та школа «ThinkGlobal».

Для занять спортом чудово підійдуть бадмінтонні корти «Команчеро», тренажерний зал «Shulak GYM», кросфіт зал «VARVAR» та фітнес-клуб «Формула краси» — дорога займе не більше 7 хвилин їзди.

Близько 3 хвилин займе дорога до новітнього львівського «Музею науки»- це місце, яке змінює класичне уявлення про науку та доводить, що процес пізнання може бути веселим, динамічним та цікавим як для дітей, так і для дорослих. У пішій доступності є парк «Боднарівка» — зелений куточок зі ставком, дитячим майданчиком та великою галявиною для вигулу собак. У 5 хвилинах їзди знаходиться критий аквапарк «ПЛЯЖ» з екстремальними гірками різної висоти та рівня складності, п'ятьма басейнами, зоною релаксу, джакузі, фітнес-центром, дитячою кімнатою та кафе. В іншому боці від будинку є Львівський іподром, де можна навчиться їздити верхи.
Катерина Весь Львів АН
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$40 500
Обратный звонок Связаться
Катерина Весь Львів АН
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вул. Стрийська (Максимовича). Поверх 8, Львов