Продам Котедж 10км від Львову $54 000

Продам Котедж 10км від Львову

Львов
19 декабря 2023 №7901
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 1
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 2
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 3
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 4
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 5
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 6
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 7
Продам Котедж 10км від Львову Львов - изображение 8
Комнат:
Общая площадь: 120 м²
Этаж:
Этажность дома:
Название ЖК: КМ Мальви  
ID: 826864130 
Оголошення від ВЛАСНИКА. Телефонуйте в будь який час на ВАЙБЕР або ТЕЛЕГРАМ по телефону що у оголошенні. Звичайний зв"язок буде відключений, так як знаджусь за кордоном.
Продам СВОЮ нерухомість у котеджному містечку "Мальви" від забудовника "Новий Львів", яка знаходиться 10 км від м. Львів (5 хв на авто, або 15 хв громадським транспортом. Ходять львівські міські автобуси кожних 20-30 хв). Загальна площа 3-х поверхового котеджу - 120 кв.м. Побудовано виключно з цегли. Перестінки на терасі з газоблоку. Опалення - газовий котел. Каналізація - централізована. Утеплення пінопласт + мінвата. На в"їзді на територію котеджного містечка буде встанвленна будка охорони, також буде продуктово-побутовий магазин.
1 поверх - це просторий передпокій на 8кв. м, гостьовий санвузол, та велика кухня-студія 44 кв.м. з виходом на задній дворик 8х8 м. через великі панорамні двері, а також пральна (невелика кімната на 2кв.м. в куті кухні з підведеними комунікаціями). Також у відпочинковій зоні вітальні є вихід під камін, при бажанні можна встановлювати, вентиляція проведена.
2 поверх - це 3 просторі та світлі спальні (18, 10, 10 кв.м.) та розділені санвузли (5 та 2 кв.м.). В основній спальні є балкон 3 кв. м. які не рахуються в загальну площу.
3 поверх - відкрита тераса, яка ідеально підійде для зони релаксу чи спорту у літній час. Покриття - плитка.
Комплектація котеджу - чорнова стяжка та шпаклівка у всіх кімнатах 1го і 2го поверхів, встановлені якісні 5 камерні вікна та панорамні двері від виробника WDS, чорнові сходи між 1 та 2 поверхами (просто металева конструкція, зробити можна на свій смак).
Прибудинкова територія - спереду і ззаду котеджу своя прибудинкова територія 8х8 та 8х8 метра. Спереду будинку буде виклана бруківка під паркування авто та підхід до будинку, ззаду озеленена територія під задній дворик, відгородженна від сусідів.
Вже підведена водна до будинку - центральна каналізація а не яма, та заведена електрика на комплекс, до будинків будуть підводити після закінчення зими.
Терміни здачі для початку ремонту - березень-квітень 2024 року. Здача комплексу запланована на кінець 2024 року.
Переоформлення по договору переуступки, право власності можна набувати вже з весни-літа 2024 року.
ОГОЛОШЕННЯ ВІД ВЛАСНИКА! Перегляд у зручний для вас час. Можу скинути відео-екскурс по всьому будинку та терасі. Реальному покупцю - торг.
Телефонуйте в будь який час на ВАЙБЕР або ТЕЛЕГРАМ по телефону що у оголошенні. Звичайний зв"язок буде відключений, так як знаджусь за кордоном.
Дмитро
Был онлайн 20 сентября 12:56
Комментарии к этому предложению закрыты
Наверх