Продаж 2 кім квартири 53 м2 з терасою в ЖК HYGGE LUX $70 500

Продаж 2 кім квартири 53 м2 з терасою в ЖК HYGGE LUX

вулиць Зеленої, Львов на карте
25 июня №187817
Комнат:
Общая площадь: 53 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное електро 
Название ЖК: ЖК HYGGE LUX  
ID: 843749769 
Продаж невеликої 2 кімнатної квартири з терасою у ЖК бізнес-класу HYGGE LUX, який знаходиться у Сихівському районі, за адресою Пасічна 166. Це будівництво поруч із вже зданий ЖК HYGGE від Lev Development. Секція має всього 3 поверхи, квартира знаходиться на 2 поверсі. У даній секції лише 16 квартир, що є великою перевагою. Зараз проводяться внутрішні оздоблювальні роботи, здача будинку планово на травень-червень цього року.

Загальна площа 2 кімнатної квартири 53,06 метра, вона має 2 роздільні кімнати по 8 та 9 м2, кухню-студію квадратної форми майже 16 м2, 2 роздільні санвузли: 2 м2 туалет, майже 4 м2 ванна. І особливістю цієї квартири є наявність просторої тераси, площею 26 метрів. Вихід на терасу є як з кухні, так і з однієї кімнати.

Продаж по переуступці, без додаткових витрат. Оскільки переуступку сплачує власник, і мої послуги за продаж квартири для вас безкоштовні. Я надаю вам повний супровід при купівлі, від моменту огляду, і до переоформлення документів та здійснення оплати.

Стосовно основних переваг житлового комплексу: будинок бізнес-класу, який складається з чотирьох секцій 3-6-8 поверхів, стіни цегла, утеплення мінеральною ватою, індивідуальне опалення, висота стелі 2,7 м, закрита територія. У комплексі передбачено відпочинкові зони, дитячий та спортивний майданчики, він буде знаходитись під цілодобовою охороною та відеонаглядом. Передбачена система супутникового зв'язку Starlink, власний генератор та бак запасу води. Також передбачено підземний паркінг, що відповідає всім вимогам об’єкта цивільного захисту населення (бомбосховище).

Стосовно локації: за хвилину від новобудови велика транспортна розв'язка на перетині вулиць Зеленої, Пасічної та Луганської, близько 15-20 хвилин до центрального автовокзалу, залізничного вокзалу та аеропорту. До найближчих бізнес-центрів «Viking», «IQ» та «Graphite Office» пару хвилин автомобілем. У районі новобудови розташований ряд магазинів та торговельних центрів: супермаркет «Сільпо», «Рукавичка» та «Близенько». Також поруч знаходяться школи, садочки, медичні центри, поліклініки, спортзали. Комплекс розташований за 5 хвилин пішки від Винниківського лісопарку, де можна гуляти, влаштовувати пікніки або кататися на велосипеді.

З радістю проведу вам огляд цієї квартири, покази проводяться з понеділка по п'ятницю з 9 до 18 години.
Возна Оксана
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$70 500
Обратный звонок Связаться
Возна Оксана
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вулиць Зеленої, Львов