Продаж / Квартира / вул. Пимоненка, Сихівський район, Львів $157 000

Продаж / Квартира / вул. Пимоненка, Сихівський район, Львів

вул. Пимоненка, Львов на карте
16 декабря 2023 №1544
Комнат:
Общая площадь: 109 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
Название ЖК: ЖК Світанок  
ID: 826441776 
Привіт) Я знаю що саме Ваша сімя шукає таку велику простору 3-х кімнатну квартиру з неймовірним краєвидом . Тепер Вашим діткам зможете облаштувати свої кімнати та зробити собі окрему спальню. Тут достатньо велика кухня студія для затишних вечірніх посиденьок чи ранкових смачних сніданків з маминими оладками. Зацікавило , тоді читайте опис ;)

Простора, сонячна квартира в новобудові з гарним плануванням та краєвидом з кухнею-вітальнею (можливе перепланування) та ізольованими двома кімнатами, вікна виходять на схід, захід та південь. Велика тераса! Два санвузли та гардероб. В квартирі зроблено опалення та підігрів підлоги. Якісні вхідні двері. Панорамні енергозберігаючі вікна з 5 камерного профілю та двосторонньою ламінацією в кольорі графіт, двокамерні енергозберігаючі склопакети. Стяжка, штукатурка, всі комунікації підключено. Будинок монолітно-цегляний, утеплений мінеральною ватою. Внутрішня інфраструктура комплексу - це комерційні площі на перших поверхах під магазини, сервісні послуги, кафе, аптеки та інше. На території комплексу є внутрішній дворик, дитячий та спортивний майданчик. В будинку є підземний паркінг з зарезервованим паркомісцем під цю квартиру (паркомісце продається окремо).

Відверто я сама хотіла б там жити , але надаю перевагу за містом. Тому не упустіть момент стати власниками цієї квартири. Чекаю Вашого дзвінка!)
Олена Держак
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$157 000
Обратный звонок Связаться
Олена Держак
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вул. Пимоненка, Львов