Продаж трьохкімнатної квартири Парус $135 000

Продаж трьохкімнатної квартири Парус

Львов
18 февраля №78799
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 1
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 2
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 3
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 4
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 5
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 6
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 7
Продаж трьохкімнатної квартири Парус Львов - изображение 8
Комнат:
Общая площадь: 80 м²
Этаж: 12 
Этажность дома: 14 
Отопление: Индивидуальное електро 
Название ЖК: Парус Смарт  
ID: 833142258 
Трьохкімнатна квартира, з гардеробною та технічною кімнатою, для котла бойлера, пральної і сушильної машини, дорогий дизайнерський ремонт, робили для себе, перевстановлені якісні вхідні двері, дорога якісна паркетна дошка, сантехніка, освітлення, 12 поверх, дуже гарний краєвид, вітальна кімната вся в панорамних вікнах, підвісні потолки, є дизайнерський проект, креслення з меблями, для меблів під замовлення.

Встановлено автономну систему опалення і водонагрівання, щоб бути незалежним від котельні яка знаходиться в будинку. Автономна система складається з індукційного котла потужністю споживання 2,5 кВт на год., який працює в трьох режимах(опалення квартири, нагрів води в бойлер через теплообмінник, або комбінований режим). Бойлер на гарячу воду 125 літрів також може працювати в звичайному теновому режимі без використання індукційного котла.
Вся система опалення виконана дорогими і якісними матеріалами (Icma) з використанням гідрострілки для розподілу теплоносія. Тепла підлога викона також системою Icma з функцією підмісу гарячого теплоносія, що дозволяє суттєво заощадити на тепловтратах. Електрощитова виконана на якісних Hager автоматах з використанням ПЗВ, а також громозахист. Потужність мережі на вхід 12квт. Вся розводка електрики по квартирі виконана якісним мідним проводом (моножила). До індукційної плити проведено окремий кабель 6 квадратів мідь.
Закладено дроти під сигналізацію і відеонагляд, дверне очко - відеокамера! Використовувались виключно якісні матеріали і відповідальні команда майстрів, які виконували роботу під моїм контролем.

Ванна кімната має повну гідроізоляцію усіх стін і підлоги, також встановлено якісну сантехніку(душова система з термостатом), вмонтована система зливу унітазу GROHE. Стіни пофарбовано мийочою фарбою. Закладені лінії під кондиціорени з системою зливу води в каналізацію. Освітлення виконано на якісних Махus світильниках які працюють у трьох режимах, Лед підсвітки на блоках із значним запасом потужності, а також прокладені у алюмінієвому профілі з розсіюванням світла, для відведення тепла з ледленти.

Підлогове покриття інженерна паркетна дошка, яка є дуже стійкою в експлуатації, виробництва shenfloors.
Також встановлені якісні підвіконня з натуральним деревом фірми Валько.

Вхідні двері змінено відносно стандартних від забудовника, які значно краще забезпечують звукоізоляцію, а також підвищують захист кварти від проникнень фірми Remrbant.
За додатковими питаннями прошу писати або дзвонити.
Також є підвал, входить в ціну.
Можливий обмін на будинок біля Львова.
Ira
Был онлайн вчера 12:14
Комментарии к этому предложению закрыты
Наверх