2-х кімнатна квартира у місті Нетішин $70 000

2-х кімнатна квартира у місті Нетішин

вулиці можна паркуватись у дворі, Нетешин на карте
29 января №57841
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 1
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 2
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 3
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 4
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 5
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 6
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 7
2-х кімнатна квартира у місті Нетішин Нетешин - изображение 8
Комнат:
Общая площадь: 64.1 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 831990475 
Продається 2-х кімнатна квартира у місті Нетішин за адресою Енергетиків 2/10. Квартира знаходиться на другому поверсі, є окрема кухня, спальня, вітальня, сумісний санвузол, підсобна кімната (там стоїть пральна машина і бойлер), а також довгий коридор з шафами. Квартира продається з УСІМА меблями та вбудованою побутовою технікою. Щодо техніки в квартирі є і залишається покупцю холодильник, витяжка, плита, духовка, посудомийна машина, пральна машина, телевізор, а також 2 кондиціонери - один у спальні та один у вітальні. У вітальні також залишається вмонтований електричний камін. У підсобному примішенні є бойлер, тобто влітку можна не боятися відключення теплої води.

З меблів на кухні повністю є всі шафи, стіл та 4 стільці. В підсобному примішенні теж є дуже зручні шафки для зберігання. В коридорі в шафі всередині є велике вмонтоване дзеркало, різне наповнення шаф для зручного зберігання одягу різної довжини, окремі шухляди. В спальні є дві тумбочки (ставити біля ліжка), трюмо, підставка для одягу і стінка. У вітальні є книжкова шафа, диван (розкаладається), журнальний столик, робочий стіл з кріслом і шафа. В туалеті є ванна, унітаз, шухлядки, дзеркало з поличками і сушилка для рушників. Квартира дуже гарна, тепла і зручна, нейтральні кольори, продуманий сучасний ремонт без шпалер. Підігрів підлоги в туалеті, кухні, коридорі та підсобному проміщенні. Квартира світла, деякі люстри з пультовим управлінням.

Ремонт завершений у 2021 році, в квартирі живуть лише 2 роки, вона в прекрасному стані, є багато зручно розміщених розеток. В квартирі не палили, дітей не було. Котів, інших тварин і великих собак не було, тільки маленький чистоплотний песик 2.5кг. Також є кабельне телебачення та швидкісний WIFI. На вулиці можна паркуватись у дворі, окрім того до квартири належить підвальне приміщення (входить у ціну). Поряд ліс, лікарня, супермаркет, магазини і базар. Чистий і доглянутий під'їзд, прикрашається до свят, хороші сусіди.

Щоб переглянути квартиру, дзвоніть за номером, вказаним в оголошенні - Надія (за цим номером прохання не писати, тільки телефонувати). Якщо бажаєте задати питання в переписці, тоді пишіть, будь-ласка в OLX.

Обмін, здача в оренду - НЕ ЦІКАВИТЬ, тільки продаж

Шахраї, прохання не турбувати!!!
Валерий
Был онлайн 10 сентября 12:14
Комментарии к этому предложению закрыты
Расположение
вулиці можна паркуватись у дворі, Нетешин
Наверх