Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста 470 000 евр

Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста

28 декабря 2023 №20875
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 1
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 2
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 3
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 4
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 5
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 6
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 7
Польща, Краків - Елегантна квартира в центрі міста  - изображение 8
Комнат:
Общая площадь: 60 м²
Этаж:
Этажность дома: 60 
ID: 826286268 
Сальватор - околиці Площі на Ставах. Продається квартира, розташована в привабливому і затребуваному місці, яким є район Сальватор.
Квартира площею 60м2 розташована на 2 поверсі. Метрична площа включає: світлу кухню, простору кімнату та велику спальню, кухню, ванну кімнату та передпокій.

Простора і функціональна квартира обставлена стилізованими меблями та високоякісними матеріалами. На підлозі паркет, вікна та підвіконня дерев'яні, висота кімнат - 2,70 м, квартира дуже добре освітлена - вікна виходять на південний схід і південний захід. Опалення та гаряча вода від індивідуальної газової печі (комбі).

Орендна плата в розмірі 250 злотих/місяць, квартира включає в себе підвал. 3-поверховий будинок дуже доглянутий, постійно ремонтується, з вікон відкривається вид на площу Кора Яцковська з пишною рослинністю і зоною відпочинку.

Відмінне розташування, тихий і спокійний район, в безпосередній близькості від Йорданського парку, кургану Костюшка, бульварів Вісли, велосипедних доріжок і Блоньї Краківської та пішохідних зон. Поруч ринок - Plac na Stawach, школи, поліклініка, пошта, продуктові магазини. Відмінна інфраструктура. 15 хвилин пішки до Ринкової площі, місце дуже добре пов'язане з усім містом (трамваї, автобуси).

Квартира, завдяки своєму розташуванню, дуже добре підходить як для житлових цілей, так і в якості інвестиції для довгострокової і короткострокової оренди, а також для офісів/офісів.
wolajustowska888
Был онлайн 10 сентября 12:14
Комментарии к этому предложению закрыты
Наверх