Продам власну 3-х кімнатну квартиру на Парамонова в Запоріжжі Космос $40 000

Продам власну 3-х кімнатну квартиру на Парамонова в Запоріжжі Космос

Скнилов
23 февраля №83880
Комнат:
Общая площадь: 57.8 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 834988304 
Продається мебльована квартира на Парамонова з вбудованою технікою. Загальна площа 58,7 кв.м., житловою 44.1 кв.м.

Перший поверх з п’яти. В під’їзді підвал, домофон та листова скринька. Ремонту та меблям 8 років. Підчас ремонту було замінено всю проводку, лічильники, каналізацію та вирівняні стіни. Вікна пластикові та є решітки на вікнах.

Квартира не кутова, одна сторона утеплена та зроблена герметизація швів. Квартира готова для проживання з меблів лишаємо: вмурована кухня та плита, туалет, ванна, бойлер, раковина, пральна машинка, сушилка для речей, двухповерхове ліжко з ортопедичними матрацами та вбудованими шафами, три шафи купе з дзеркалами, шафа для книг, шафа для іграшок, диван, велике ліжко, диванчик дитячий-розкладний, шафа та поличка для одягу та взуття в прихожій, два вбудованих кондиціонери. Міжкімнатні двері з дерева, а вхідна металева.

Проведений інтернет Київстар. Квартира дуже тепла бо утеплена і підігрів підлоги з підвалу. Підлога паркет, ванна та кухня - плитка . Поруч АТБ, Варус, маленький магазинчик в будинку, парк, тренажерний зал, зупинка транспорту, дитячі майданчики, дві школи та садок, ринок та розвивашки для дітей. У дворі є зона для паркування авто.

Можу вислати більше фото
Наталия
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$40 000
Обратный звонок Связаться
Наталия
Был онлайн 29 июня 14:14