Квартира з ремонтом ЖК Софія Резіденс $78 000

Квартира з ремонтом ЖК Софія Резіденс

вул. Щаслива 65, Софиевская Борщаговка на карте
29 июня №192251
Комнат:
Общая площадь: 41 м²
Этаж:
Этажность дома: 10 
ID: 836203778 
Пропонуємо вашій увазі чудову нову квартиру в житловому комплексі "СОФІЯ РЕЗІДЕНС" за адресою вул. Щаслива 65. Квартира площею 40.6 кв.м розташована на 4-му поверсі 10-поверхового будинку.

Особливість цієї квартири - автономне опалення з двоконтурним газовим котлом, а також водяна тепла підлога для забезпечення комфортного та ефективного теплового режиму. Панорамні вікна додають простору та світлості квартирі.

Кухня обладнана високоякісною технікою від Gunter&Hauer, включаючи холодильник з чорним склом та технологією No Frost, духовку з піролізом для самоочищення, а також пральну машину Electrolux. До вашого розпорядження два Smart TV розмірами 43 і 55 дюймів.

Ванна кімната викладена плиткою з Іспанії, дерев'яні двері, високоякісна фурнітура та ламінат структурований під дерево додають приміщенню стиль та затишок. Три шафи-купе забезпечать достатньо місця для зберігання вашого одягу та речей.

Локація житлового комплексу дозволяє зручний доступ до Києва через шість зручних виїздів на Кільцеву дорогу. Відстань до міста всього 700 метрів. Розумний торг можливий. Приходьте та переконайтеся в усіх перевагах цієї прекрасної квартири особисто.
Роман
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$78 000
Обратный звонок Связаться
Роман
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вул. Щаслива 65, Софиевская Борщаговка