Здам дворівневу квартиру в Святопетрівському 23 000 грн

Здам дворівневу квартиру в Святопетрівському

вулиця, Святопетровское (Киево-Свят. р-н) на карте
18 декабря 2023 №5980
Комнат: 5+ 
Общая площадь: 109 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
ID: 826708923 
Для сімʼї з дітьми на довготривалий термін здається двохрівнева квартира в клубному будинку. Повністю мебльована і з побутовою технікою. Посудомийна машина, пральна машина, автономне опалення, лічильник день -ніч, водоочистка зворотній осмос, мікрохвильова, чайник, пилосос, холодильник, духовка, телевізор, кондиціонери, інтернет, пауерстанція для автономної роботи котла дві доби та зарядка телефонів.
1 поверх: душ з туалетом, кухня-їдальня 28 кв.м, вітальня 17 кв.м,, кабінет 9 кВ.м, вбудовані шафи-купе, засклений і утеплений балкон 4 кв.м з шафками для зберігання, з чудовим виглядом на захід сонця і внутрішнє подвірʼя.
2 поверх: ванна+ санвузол окремо, дві дитячі кімнати 9 та 11 кв.м, спальня 13 кв.м.
Закрита територія, ворота на пульті, паркомісце з власним зарядним для електромобіля (нічний тариф за півціни), дитяче облаштоване подвірʼя. Поруч державна школа і садок, школа мистецтв для дітей (музика, малювання, танці), гуртки робототехніки, Монтесорі, фітнес зали, Спортлайф. Поруч великий супермаркет АТБ, мінімаркети, всі банківські і побутові послуги поруч в ЖК «Петрівський квартал».
Тиха асфальтована вулиця, тротуари, освітленна зупинка маршруток на Київ 400 м. До соснового лісу 6 км, до озера з пляжем і риболовлею 11 км (15хв машиною).
Можлива оренда підвалу в тому самому підʼїзді, площа 15 кв.м
Наталія
Был онлайн 12 июля 09:13
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
23 000 грн
Обратный звонок Связаться
Наталія
Был онлайн 12 июля 09:13
Расположение
вулиця, Святопетровское (Киево-Свят. р-н)