Продається 1-к квартира 43 м2 у новому ЖК Набережна Вежа, поряд парк 1 603 533 грн

Продається 1-к квартира 43 м2 у новому ЖК Набережна Вежа, поряд парк

Тернополь
16 декабря 2023 №1037
Комнат:
Общая площадь: 43 м²
Этаж:
Этажность дома: 16 
Название ЖК: Набережна вежа  
ID: 809049174 
Набережна Вежа – це новий житловий комплекс еліт-класу в Тернополі, поруч з парковою зоною, набережною та пляжем. Завдяки зручному розташуванню, у мешканців буде безліч місць для відпочинку на свіжому повітрі, вся необхідна інфраструктура та зручне транспортне сполучення. Цікаві архітектурні рішення в поєднанні з сучасними технологіями утеплення – це про ЖК Набережна Вежа.

Кожна квартира нашого комплексу спроєктована таким чином, щоб вмістити все необхідне та забезпечити комфортне проживання для кожного мешканця. Однокімнатна квартира, площею 43/18/11 м2 – це чудовий варіант для невеликої сім'ї, яка цінує спокій та затишок. Висота стель – 2.7 м. Опалення – індивідуальне.

ЖК Набережна Вежа порадує Вас добре розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Зовсім скоро тут буде дворівневий підземний паркінг для автомобілів, дитячий і спортивний майданчики з м'яким безпечним покриттям, зони для відпочинку.

Поряд із комплексом знаходиться вся необхідна інфраструктура:

Дитячі садки: №25, №5, №10, приватний дошкільний навчальний заклад «Затишок», студія раннього розвитку «Гармонія»;

Тернопільська загальноосвітня школа I-III ступенів №4, Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, приватний навчальний заклад ThinkGlobal, школа усного рахунку «Соробан», ТНВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - правовий ліцей №2»;

ТРЦ «Атріум», ЦУМ, ТЦ «Орнава», ТЦ Grand, ТЦ «Епіцентр», ТРЦ «Площа Ринок», ТЦ «Рай Центр», ТРЦ «Подоляни»;

Ресторан Arkobaleno, салон краси Platinum, відділення «Укрпошта», магазин меблів «Стол и стул», салон краси «Ваніль», відділення «Нова Пошта» №11, відділення Ukrsibbank, магазин WINETIME, музей-ресторація «Старий млин», супермаркет АТБ.

Поряд з комплексом курсує громадський транспорт у різні райони міста. Ви можете скористатися зупинкою громадського транспорту, де курсує автобус 6А (вул. Котляревського) або зупинкою автобусів під номерами: 13, 19, 36 та тролейбусу під номером 10 (вул. Крушельницької).

Придбавши квартиру у нас, Ви зможете втілити в реальність усі найкращі ідеї для Вашого
Відділ продажу
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
1 603 533 грн
Обратный звонок Связаться
Відділ продажу
Был онлайн 29 июня 14:14