3к квартира з видом на Дніпро+власна комірка!! З меблями і технікою!! $62 000

3к квартира з видом на Дніпро+власна комірка!! З меблями і технікою!!

Украинка
30 мая №174479
Комнат:
Общая площадь: 65 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Централизированое 
ID: 848351818 
Продаж просторої 3-х кімнатної квартири + власна комірка і відеоогляд на стоянку!
Продається з усією технікою і меблями!

Вікна виходять на дві сторони!!

Без переплати ріелтору- продаж від власника на пряму!

30 хв від метро Видубичі.

Велика набережна прям за Вашою домівкою, 2 хв щоб обійти дім, і Ви пʼєте смачну каву на набережній і гуляєте, або безпечно катаєтесь з дитиною на велосипедах не хвилюючись, що машини будуть заважати.. В будь-якому випадку Ви не пропустите світанки/ різноманітний захід сонця, бо спостерігати за красою можна з вікна спальні з видом на Дніпро і небо .. В місті три пляжі на різних берегах. Мальовниче місто Українку називають містом яхтингу та фестивалів, раєм для рибаків. Тут проводять вітрильні регати, можна орендувати водний транспорт, щоб попливти на сусідні острови, або просто по річці, йога на природі або на сапах- все це в кроковій прогулянці від вас -як і смачний сніданок чи вечеря біля води ..
Гарний ліс де безліч грибів і місць для відпочинку зі столиками.. Хто був в Українці хоч раз, розуміє, чому сюди хочеться повернутись і чому вибирають це місто для життя..

3 -6 хвилини: автобусна зупинка, школа, садочок ранковий ринок (смачне домашнє сало, домашнє молоко, квіти від бабусі, овочі з грядки), супермаркети, 3 аптеки, кондитерська, квіткові магазини, магазини на різну тематику та безліч популярних місць де варять каву чи готують перекусити ..

1 хвилина: при виході з підʼїзду з ліва, прям в вашому домі: продуктовий міні маркет, де завжди свіжий хліб та смаколики для вашої родини.. В вашому домі але з іншого боку: магазин подарунків, дитячий світ, магазин одягу, взяття, сумки, також перукарня, аптека, відділення банку..

Зручне розташування квартири!

Квартира простора, дуже тепла і затишна, продумана в ремонті і деталях для кожного з членів сімʼї ..
Ремонт як і сантехніка- все з якісних, добротних матеріалів, все робилось для своєї родини на роки, щоб не хвилюватись ні за що.. Власна комірка між поверхами як і відео догляд за машиною- цьому докази.

Невеличкий, але затишний балкон: в зимку є додаткове місце для овочів, фруктів, їжі.. В літку- місце для консервації і квітів!

Техніка: посудомийна машина,
2 телевізора, пральна машинка, духовий шкаф, мікрохвильова піч, бойлер для великої родини, холодильник, кондиціонер.

Меблі: кровать двухспальня з гарним матрасом, П- образна шафа під індивідуальне замовлення, кутовий великий диван трансформер розкладний, стіл також трансформер з маленького кофейного- в великий, зручний обідяний, комод, дитяча( ліжко, стіл,шафа) кухня, глибока шафа в коридорі, комод для взуття.

Декор: всі тюлі, рулоні штори, карнизи, полички- все залишається!

Після такого ремонту- заміна чогось буде Вам не проблемою, бо вкладено в житло набагато більше, чим ціна продажу квартири..

Дуже зручно: дивитись як твоя дитина на площадці грає, чи як катається по набережній .. Поверх дає змогу не залежати від ліфта- 3-й поверх, зараз це цінується! В квартирі жила щ
Іван
Был онлайн 12 июля 09:13
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$62 000
Обратный звонок Связаться
Іван
Был онлайн 12 июля 09:13