Оренда 3-ої квартири м. Ворзель, вул. Європейська, 4б 18 000 грн

Оренда 3-ої квартири м. Ворзель, вул. Європейська, 4б

вул. Європейська, 4, Ворзель на карте
4 января №30456
Комнат:
Общая площадь: 140 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Собственная котельня 
ID: 828660271 
Пропонується в оренду 3-кімнатна квартира загальною площею 140 м2 в курортно-санаторному містечку Ворзель, яка знаходиться серед хвойних та листяних дерев.
Квартира знаходиться в будинку закритого типу, який має свою прибудинкову територію з дитячим майданчиком та зоною відпочинку. Також квартира має автономний пункт обігріву. Будинок розташований в центрі населеного пункту, поруч є все необіхідне для комфортного проживання (магазини, медичні та оздоровчі заклади, заклади освіти, банківські послуги і т.п.)
Дуже гарне розташування квартири, адже поруч є зручна транспортна розв’язка: міжміська електричка, автобус до м. Києва, м. Ірпеня, м. Бучі).
Квартира має 2 поверхи, складається з великої кухні-вітальні площею 23м2 з вбудованою технікою (холодильник, варочна поверхня, духова шафа, пусодомийна машина, кухонна витяжка). Також в квартирі є 3 окремі кімнати, обладнане 2-спальним ліжком, 2-ма розкладними диванами, 2-ма санітарними кімнатами. В квартирі є ванна, велика шафа-купе, окрема гардеробна кімната.
Наталия
Был онлайн сегодня 00:26
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
18 000 грн
Обратный звонок Связаться
Наталия
Был онлайн сегодня 00:26
Расположение
вул. Європейська, 4, Ворзель