Чудова світла євро 3- кімнатна квартира ЖК Гранд Віллас. Ворзель. $53 000

Чудова світла євро 3- кімнатна квартира ЖК Гранд Віллас. Ворзель.

Ворзель
25 мая №171252
Комнат:
Общая площадь: 62 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
Название ЖК: Гранд Віллас  
ID: 847783920 
Вітаю. Пропонуємо Вашій увазі чудову квартиру у екологічному містечку Ворзель. У сучасному новому комплексі закритого типу . Квартира має 2 окремі спальні кімнати , залу з кухнею , ванну кімнату , балкон . Ремонт виконаний на 90%.
Світла і тепла квартира з гарним плануванням. В інтер'єрі використані тільки натуральні екологічні матеріли: паркетна доска, дерев'яна вагонка. Потужний кондиціонер розрахований на 70 м2, який дозволяє підтримувати комфортну температуру у спекотні місяці. Затрати на опалення у зимку мінімальні, завдяки вдалому розташуванню відносно сторін світу і додатковому утепленню підвіконної зони. Електричні і сантехнічні роботи проведені по найвищому стандарту. Є можливість насолоджуватися різними сценаріями освітлення. Нерозпаковані міжкімнатні двері, паркетна доска (яку залишилося покласти у другій спальні), вагонка та інші матеріали входять у вартість квартири. Балкон утеплений. Стіни другої спальні повністю підготовлені під пофарбування, окрім одної, що мала декоруватися деревом. Ремонт робився для себе і кожна дрібниця враховувалися це на етапі планування. Наприклад інсталяція ванни під керамічну плитку, щоб унеможливити появу грибка.
Вмонтована велика шафа- купе.

У ЖК є можливість купити підвал у цьому будинку. Також у підвалі є колясочная, де можна залишати велосипеди, візки.
У комплексі охорона 24/7. Є дитячі майданчики , магазин , кафе , дитячий центр. Затишне та комфортне місце для проживання .
Запрошуємо на перегляд )
Нерухомість
Был онлайн сегодня 00:26
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$53 000
Обратный звонок Связаться
Нерухомість
Был онлайн сегодня 00:26