Простора 53 кв м видова 1К квартира Вишгород $53 500

Простора 53 кв м видова 1К квартира Вишгород

Вышгород
28 июня №191203
Комнат:
Общая площадь: 53 м²
Этаж: 17 
Этажность дома: 25 
ID: 845715105 
Продається красива, простора та зручна 1 к квартира з видами на неймовірні світанки над Київським морем. Панорамний вид на Київське море, Дніпро та Київ, 17/25 поверх. 53 кв м.
Квартира знаходиться у місті-супутнику Києва Вишгороді, в ЖК "Ярославичі 2". Це 5 хвилин пішки до центру Вишгорода. 15 хвилин до метро Героїв Дніпра, Мінська, Оболонь, Почайна.

Будинок введено в експлуатацію у 2019 році.

Квартира з ремонтом та якісними дорогими меблями.
Засклена, утеплена і простора лоджия на 5 кв м, з якої можна зробити кабінет або кімнату для відпочинку.

Простора гардеробна 2,7 кв м., що дуже зручно - немає необхідності в шафах-купе.
Квартира обладнана лічильниками на світло, воду, опалення. Регулятори батарей. Встановлено пожежну сигналізацію.

Кімната - 18 кв.
Коридор – 11,3 кв м
Поєднаний санвузол – 5 кв м
Кухня – 11,4 кв м
Засклена та утеплена лоджія - 5 кв м
Вбиральня - 2,7 кв м

Квартира знаходиться на північно-східній стороні, що є великим плюсом – влітку ніколи не буває спекотно, кондиціонер не потрібен. А взимку, завдяки тому, що будинок дуже теплий, майже не потрібно включати опалення, завдяки чому платіжки мінімальні.

При вході до квартири є великий тамбур на 4 квартири, де можна розмістити дитячий транспорт, самокат тощо.
Хороші благополучні сусіди.
У будинку 3 ліфти, один вантажний та два пасажирські.
У під'їзді консьєрж, відеокамери.

Завдяки вдалому розташуванню ЖК має відмінну інфраструктуру.

На 1 поверсі будинку розташовані магазини (продуктовий магазин “Коло”, кав'ярня з кавою та випічкою, магазин сухофруктів та бакалії, пивний магазин).
У магазинах встановлені автомати для набору чистої води, у під'їзді є поштомати Нової пошти. У будинку є також салон краси та дитяча амбулаторія.

На території ЖК "Ярославичі 2" знаходяться 5 нещодавно збудованих сучасних стадіонів, де можна займатися спортом, йогою, бігати, грати у футбол, теніс (є дуже хороший тенісний корт). Також за 5 хвилин ходьби від ЖК знаходиться басейн.

Прекрасні краєвиди на Київ відкриваються не лише з вікон квартири, але й з торця будинку, звідки можна побачити весь Київ як на долоні – від Троєщини до Міністерки!

Житловий комплекс має дуже вигідне розміщення: біля ЖК знаходиться зупинка маршрутки до метро Почайна (Петрівка), куди їхати 15-20 хвилин. Також із центру міста, що за 5 хвилин ходьби від ЖК, кожні 5 хвилин курсують маршрутки до метро Героїв Дніпра, куди їхати 15 хвилин.

Завдяки чудовій інфраструктурі в пішій доступності знаходиться все, що необхідно для комфортного життя - парк, дитячі майданчики, дитячий садок, школа, поліклініка, лікарня, супермаркети (2 великих магазини АТБ, великий Новус, Фора, Простор, Єва), Укрпошта, Нова пошта, банки, кафе, ресторани. Центр міста знаходиться за 5 хвилин ходьби від ЖК.

Біля будинку багато місць, де можна відпочити. Одразу за будинком є ​​парк, де обладнані альтанки, мангали, спортивні та дитячі майданчики. Також одразу за будинком є ​​великий ліс.

Завдяки приляганню ЖК до великої лісової зони, а також віддаленості
Надія
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$53 500
Обратный звонок Связаться
Надія
Был онлайн 29 июня 14:14