Продаж 1-кімнатної квартири

Вишневое
21 июня №185420
Комнат:
Общая площадь: 42 м²
Этаж:
Этажность дома: 10 
Отопление: Централизированое 
Название ЖК: Піонерський квартал  
ID: 850753314 
В продажі 1-кімнатна квартира дуже світла, тепла, в ідеальному стані, з якісним, євро ремонтом, вмонтованою побутовою технікою, мебльована.

Квартира в одному з відомих ЖК міста Вишневе- ЖК Піонерський квартал провулок Весняний, 2,біля залізничного переїзду на південній стороні міста.
Розташована на 7 поверсі 10-поверхового будунку, загальною площею 42 м2. В квартирі правильне, функціональне планування, велика і світла кухня з виходом на балкон та теплою підлогою; туалет і ванна сумісні.
На кухні вмонтована електроплита з духовою шафою. Вікна квартири виходять в середину будинку,з видом на дитячий майданчик та зелену зону . Встановлені лічильники на всі комунікації і електричні запобіжники. Опалення -міське, тепла підлога - електрика, що дає можливість самому регулювати температуру в квартирі. Встановлено теплолічильник і регулятори тепла підлоги.
На території комплекса є вся необхідна інфраструктура для проживання: Новус, аптеки, салони-краси, магазини, супермаркети, кафе, ресторани, McDonalds, клініки, школи, садочки, банківські відділення , спортклуби, пошта, ліс, парк, озера поблизу .
Зручна транспортна розвʼязка - до станції метро Виставковий центр на громадському транспорті 20 хвилин їзди ,до залізничної станції 8 хвилин ходьби, до зупинки громадського транспорту 3 хвилини ходьби.
Огляд в будь-який час за попередньою домовленістю .Більш детальна інформація за телефоном. Без процентів для покупця. Власник. Документам більше 3-х років, тому мінімальні витрати на оформлення. Зареєстрованих за адресою немає. Швидке переоформлення. Можливий продаж по держпрограмах.
380983222505
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$53 000
Обратный звонок Связаться
380983222505
Был онлайн 29 июня 14:14