3 кімнатна квартира на площі Визволення (Богунія) з гарним ремонтом $82 500

3 кімнатна квартира на площі Визволення (Богунія) з гарним ремонтом

Житомир
26 июня №188708
Комнат:
Общая площадь: 70.54 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
ID: 851248748 
Пропоную затишну 3-кімнатну квартиру на Богунії за адресою: пл. Визволення,1. Автономне опалення! Я власник. Свіжий та якісний ремонт, який робився для себе. Можливий продаж або обмін на приватний будинок з ремонтом та зі зручностями
Французький балкон в гостинній. Дві окремі спальні. З однієї - вихід на балкон, з іншої - на величезну лоджію (більше 6 метрів в довжину!). Санвузол сумісний, в якому повністю замінена сантехніка та меблі у 2022 році. На кухні тепла підлога, чудова індукційна плита (дуже потужна і зручна!), посудомийна машинка і тд. Тут же встановлений двохконтурний газовий котел, який був замінений у 2022 році. Він подає гарячу воду та опалює квартиру. В одній спальні, де сонячна сторона, кондиціонер. Його вистачає з головою. Квартира розташована таким чином, що сонце потрапляє лише пообіді і тільки з одного боку. Квартира на дві сторони.
Всі меблі, окрім кухні, 2022 року. Шафа-купе в коридорі - 2023. З початком війни у квартирі довгий час не проживали, тому стан гарний та збережений. Встановлена пожежна та охоронна сигналізація для більшої безпеки.
Можливий продаж як з меблями, так і без. Заходь і живи! Світло не вимикають ніколи, оскільки в будинку на першому поверсі з іншої сторони будинку комунальний медичний заклад. Гарна транспортна розвʼязка та інша інфраструктура. Поруч ринок "Хмільники", магазини, зупинки гром. транспорту, садочки та школи.
Продаж у звʼязку з бажанням переїхати до приватного будинку.
Додатково є відео. Телефонуйте! Розкажу більш детально. Вдалих покупок!
Артем
Был онлайн сегодня 14:43
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$82 500
Обратный звонок Связаться
Артем
Был онлайн сегодня 14:43