Продається компактна квартира з кухнею студією в ЖК UNION $58 400

Продається компактна квартира з кухнею студією в ЖК UNION

вулиці Бандери. Лише 5, Ивано-Франковск на карте
29 июня №191955
Комнат:
Общая площадь: 45 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
Название ЖК: Union  
ID: 846814481 
Ви шукаєте ідеальне поєднання комфорту, стилю і зручності у зручному районі Івано-Франківська? Тоді це оголошення для вас!

Продається квартира з великою кухнею-студією, розташована на 7-му поверсі, вже зданого в експлуатацію будинку на вулиці Бандери. Лише 5 хвилин пішки від центру міста, це ідеальне розташування для вашого комфорту та зручності.

Повна комплектація та стильний, свіжий ремонт - ось тільки початок переваг цієї квартири. Усі комунікації запущено, а підігрів підлоги вже вмонтований, щоб забезпечити вам тепло та затишок у будь-яку пору року.

Ремонт виконаний із використанням найсучасніших матеріалів і рішень. Підлога вирівняна в одному рівні без жодних порогів, що дозволяє вам використовувати робот-порохотяг та максимально зекономити свій час на прибиранні.

Ліфт працює бездоганно, а будинок вже на балансі ЖЕКу від Благо, що забезпечує вам спокій та надійність у питаннях обслуговування та утримання.

Діє договір переуступки, всі квадратні метри оплачені, вам лише залишається зробити крок до свого ідеального житла!

Не втрачайте шансу жити у затишному, сучасному та зручному просторі - зателефонуйте нам вже зараз і домовтеся про перегляд цієї чудової квартири!
Менеджер з продажу
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$58 400
Обратный звонок Связаться Контакты
Менеджер з продажу
Был онлайн 29 июня 14:14
Расположение
вулиці Бандери. Лише 5, Ивано-Франковск