Продаж 2х кім квартири ЖК Краківський $49 000

Продаж 2х кім квартири ЖК Краківський

Ивано-Франковск
28 июня №191258
Комнат:
Общая площадь: 65.2 м²
Этаж:
Этажность дома:
Отопление: Индивидуальное газовое 
ID: 848137656 
Пропонується на продаж двокімнатна квартира у сучасному житловому комплексі "Краківський" від відомого забудовника VAMBUD. Площа квартири становить 65.2 квадратних метри, що забезпечує комфортне проживання для невеликої родини або пари.

Квартира має простору кухню площею 13.46 квадратних метрів, що дозволяє зручно організувати кулінарні майстер-класи чи затишні обіди. У квартирі вже встановлено підігрів підлоги по всій площі, що забезпечить тепло та комфорт в холодну пору року.

Повне наповнення включає в себе штукатурку стін та чистову стяжку, що дає можливість новим власникам реалізувати свої дизайнерські ідеї та створити унікальний інтерєр за власним смаком. Метало-пластикові енергозберігаючі вікна забезпечать відмінне звукоізоляцію та збереження енергії, що сприятиме економії на комунальних послугах.

Розташування житлового комплексу у спокійному районі, недалеко від торгових центрів, робить цю пропозицію особливо привабливою для тих, хто шукає комбінацію зручності та тиші в серці міста.

Не соромтеся звязатися зі мною для додаткової інформації чи для організації перегляду цієї чудової квартири.
Коля Легінь
Был онлайн 29 июня 14:14
Зарегистрируйтесь или авторизуйтесь чтобы оставить комментарий.
$49 000
Обратный звонок Связаться
Коля Легінь
Был онлайн 29 июня 14:14