Квартира 3-кімнатна в ЖК "Олімпік", СМТ Слобожанське $85 000

Квартира 3-кімнатна в ЖК "Олімпік", СМТ Слобожанське

Слобожанське
13 червня №179224
Кімнат:
Загальна площа: 90 м²
Поверх:
Поверховість: 15 
Опалення: Власна котельня 
Назва ЖК: Олімпік  
ID: 849863672 
Продам 3-кімнатну квартиру 90 кв.м в ЖК бізнес-класу «Олімпік». Квартира розташована на 8 з 15-ти поверхів. Житлова площа 53,3 кв.м. Простора кухня-студія 10,1 кв.м. Великий балкон-тераса 5,4 кв.м. Власне паркомісце перед під’їздом.
Технічне обладнання квартири: домофон, регульоване опалення на кожну кімнату, два кондиціонери, два провайдери інтернет: Vega та Фрегат, тепла підлога, водяний фільтр.
Квартира складається з таких приміщень: спальня, дитяча кімната, вітальня, кухня, гардеробна, 2 вбиральні. Помешкання дуже тепле взимку та прохолодне влітку.
Створено ОСББ. В будинку власна котельня, 2 ліфти: пасажирський та вантажний, протипожежна система безпеки, в квартирі датчики диму.
Навколо комплексу закрита територія, що цілодобово охороняється. На території є зони відпочинку з зеленими насадженнями, відеоспостереження, дитячий майданчик, спортзал, масажний кабінет, дитячий розвивальний центр, перукарня, медичний центр «Sky Med», стоматологія «Еліс». Зовсім поруч супермаркети АТБ та Dmart, ЖК «Брама», парк Дружби, ресторан «Плов Хочу», спорткомплекс «Слобожанський» з тренажерним залом, басейном, волейбольною та футбольною секцією, середня та молодша школа, 2 дитячих садочки. У кроковій доступності зупинки громадського транспорту. 10 хвилин до «Метро» та «Епіцентру».
Ирина
Був у мережі сьогодні 14:43
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$85 000
Зворотний дзвінок Связаться
Ирина
Був у мережі сьогодні 14:43