Продаж 2к квартири+комора Софіївська Борщагівка БЕЗ КОМІСІЇ $75 000

Продаж 2к квартири+комора Софіївська Борщагівка БЕЗ КОМІСІЇ

вул. Соборна 126, Софіївська Борщагівка на мапі
27 червня №189738
Кімнат:
Загальна площа: 60 м²
Поверх:
Поверховість: 10 
Опалення: Індивідуальне газове 
Назва ЖК: Софіївська сфера  
ID: 851352879 
Терміновий продаж. 2 кімнатної квартири від власника на 2/10 поверсі в уютному комплексі закритого типу ЖК Софіївська сфера, який розташований у Софіївській Борщагівці по вул. Соборна 126/19. Площа квартири 60,0 кв.м. Теплий цегляний будинок, Індивідуальне газове опалення, лічильники на воду, газ і електроенергію,тепла підлога,кондиціонер. Квартира одностороння, має панорамні вікна, у головній кімнаті еркерне остіклення та оснащення меблями індивідуального проекту. Окрема дитяча кімната також оснащена меблями “під замовлення” та лоджією з розсувною шафою та робочим місцем. Окрема кухня в мінімалістичному стилі оснащена грифільною стіною для малювання та окремою лоджією. В коридорі окрема технічна кімната - гардероб та пральня (перероблений другий санвузол)
комфортний сучасний санвузол з теплою підлогою. Стіни ізольовані протишумною ізоляцією зі сторони сусідів. Приємним бонусом до квартири йде окреме комерційне приміщення на поверсі, з вікном, яке використовується в якості кладової кімнати та сушки речей.
Є всі необхідні меблі і техніка для комфортного проживання - готова до продажу і заселення. Квартира в хорошому зручному місці, для тих, хто шукає укомплектоване готове житло.

Конструкція - цегла.
Площа кімнати 16,6 кв.м. та 14,9 кв.м,кухні - 13,3 кв.м.

Відстань комплекса від Києва 2 кілометри. Зупинка маршрутних автобусів прямо біля комплекса. Маршрутки через кожні 3-5 хвилин. Поруч супермаркети АТБ, Сільпо, Новус, Фора, аптеки, клініка, школа і дитячий садок, відділення Приватбанку, боулінг, більярд, ресторан, бутіки та торгівельні центри.
Комплекс з закритою, охороняємою фізично територією. У кожному парадному встановлені камери відеоспостереження та встановлені поштомати Нової Пошти.
Зелена територія з охороняємими паркомісцями, парковими зонами та дитячими майданчиками. На території комплекса також знаходиться багато магазинів, кафешек та розвивайок для дітей.
Право власності більше 3-х років!
Ирина
Був у мережі вчора 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$75 000
Зворотний дзвінок Связаться
Ирина
Був у мережі вчора 14:14
Расположение
вул. Соборна 126, Софіївська Борщагівка