1-кім 40м ЄВРОРЕМОНТ Тарасівка поруч Боярка Вишневе $36 990

1-кім 40м ЄВРОРЕМОНТ Тарасівка поруч Боярка Вишневе

вул. Братів Чмілів, 7, Тарасівка (Троїцький р-н) на мапі
23 травня №169271
Кімнат:
Загальна площа: 42.5 м²
Поверх:
Поверховість: 10 
Назва ЖК: Тарасівський  
ID: 847224719 
БЕЗ КОМІСІЇ!
Світла, Сонячна, Супер-позитивна квартира в сучасному термодомі в ЖК Тарасівський по вул. Братів Чмілів, 7 ( Островського, 7,).
Простора: 42,5/17/10, розташована на 6-му поверсі 10-поверхового сучасного цегляного будинку із серйозним утепленням, що робить її прохолодною влітку та дуже теплою зимою.
Повністю мебльована: функціональна "горка" з безліччю полиць, шухляд та вбудованою шафою + містка 3-х стулкова шафа, плазмовий телевізор 42" PANASONIC, шикарне 2-спальне ліжко + диван, велика вбудована кухня + кухонний куточок, є індивідуальне робоче місце. 2-х камерні енергозберігаючі склопакети в 5-ти камерному профілі, простора душова кабіна, нова пральна машина "INDESIT", сучасні та функціональні меблі в передпокої, броньовані двері.
Квартира енергозберігаюча – з мінімальними витратами на комуналку: індивідуальне опалення та гаряча вода, всі світильники – LED. Великий ліфт, кодовий замок.
Величезною перевагою є наявність великої КЛАДОВОЇ (близько 9 метрів квадратних), розташованої на техповерсі. У ній одночасно легко розмістяться кілька велосипедів, змінна гума для автомобіля та різні великогабаритні речі.
У дворі будинку облаштовано автостоянку лише для мешканців - в'їзд її закритий шлагбаумом. Зовсім поряд безліч магазинів, включаючи маркети АТБ, Фора, та чудовий ринок.
До Києва можна швидко дістатися не тільки різноманітними маршрутками, але й електричкою, до станції якої всього 5 хвилин пішки.
Агентство
Був у мережі 29 червня 14:14
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$36 990
Зворотний дзвінок Связаться
Агентство
Був у мережі 29 червня 14:14
Расположение
вул. Братів Чмілів, 7, Тарасівка (Троїцький р-н)