Однокімнатна квартира 40м2 у ЖК «Варшавський мікрорайон» 980 870 грн

Однокімнатна квартира 40м2 у ЖК «Варшавський мікрорайон»

вулицями мікрорайону (вул. 15, Тернопіль на мапі
27 грудня 2023 №19025
Однокімнатна квартира 40м2 у ЖК «Варшавський мікрорайон» Тернопіль - зображення 1
Однокімнатна квартира 40м2 у ЖК «Варшавський мікрорайон» Тернопіль - зображення 2
Однокімнатна квартира 40м2 у ЖК «Варшавський мікрорайон» Тернопіль - зображення 3
Однокімнатна квартира 40м2 у ЖК «Варшавський мікрорайон» Тернопіль - зображення 4
Однокімнатна квартира 40м2 у ЖК «Варшавський мікрорайон» Тернопіль - зображення 5
Кімнат:
Загальна площа: 40 м²
Поверх: 15 
Поверховість: 16 
Назва ЖК: Варшавський мікрорайон  
ID: 820190459 
Проєктуючи ЖК «Варшавський мікрорайон», забудовник Креатор-Буд прагнув подарувати Вам та Вашій сім'ї спокійне та комфортне життя. Ми подбали про те, щоб поруч з комплексом був: власний дитячий садок та школа, спортивний комплекс з фітнес-центром, торгово-розважальний комплекс, паркінг, магазини та супермаркети, парки.

Для невеликої сім'ї ідеально підійде однокімнатна квартира, загальною площею 40 м2, житлова становить 14 м2, площа кухні-студії дорівнює 14 м2. Житловий комплекс зведено за монолітно-каркасною технологією будівництва. Це високотехнологічний сучасний метод спорудження будинків, що забезпечує високі показники теплозбереження, звукоізоляції, надійності та довговічності. У квартирі встановлене індивідуальне опалення.

ЖК «Варшавський мікрорайон» порадує Вас своєю добре розвиненою внутрішньою інфраструктурою, оскільки тут буде озеленений двір, затишний сквер, наземний багаторівневий паркінг для автомобілів, спортивний та відпочинковий майданчик для дітей та дорослих, дитячий садок.

Великою перевагою ЖК «Варшавський мікрорайон» є те, що поруч знаходиться вся необхідна для життя інфраструктура. Якщо Ви хочете подбати про своє здоров'я, у цьому Вам допоможуть Тернопільська обласна дитяча клінічна лікарня, медична лабораторія «Панакея», медичний центр Polymed, медична лабораторія «Сінево», медична клініка «НЕОМЕД ПРО», педіатричний відділ №2, медичний центр «Оксфорд Медікал» та Тернопільська комунальна міська лікарня №2. Якщо Вам потрібно зробити покупки, то поруч знаходяться супермаркети АТБ та Сільпо. Поблизу розташовані: ТЦ «Мандарин», «Анемона», Forum Hall, «Площа Ринок», «Караван, «Пассаж» та Plazma. Ваші малюки зможуть відвідувати дитячі садки №6, №20, №2, №33 та №26, а старші діти – школи №17 ім. В. Вихруща та №20, початкову школу з поглибленим вивченням основ економіки «Ерудит», школи №15, №14 та №10. Поруч знаходяться парк «Національного відродження» та Парк слави, де Ви зможете провести вільний час із друзями та сім'єю.

Ви можете скористатися різними видами громадському транспорту. Усього за 6 хвилин пішки Ви дістанетесь до зупинки автобусів №1А, 12, 13, 18, 37, Київ-Буковель та зупинки тролейбуса №11, 13, а за 8 хвилин розташована зупинка автобуса №14. Нова тролейбусна та автобусна лінія забезпечить зручне транспортне сполучення з сусідніми вулицями мікрорайону (вул. 15 квітня, Протасевича,

Сахарова, Корольова).

Якщо ви цінуєте комфорт та затишок, тоді ви зможете втілити свої уявлення про ідеальне сімейне життя у ЖК «Варшавський мікрорайон». Телефонуйте нам, і ми ознайомимо Вас з більш детальною інформацією про наш комплекс.
Відділ продажу
Був у мережі 4 серпня 00:26
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
980 870 грн
Зворотний дзвінок Связаться
Відділ продажу
Був у мережі 4 серпня 00:26
Расположение
вулицями мікрорайону (вул. 15, Тернопіль