Поспішайте купити 1-к квартиру 43м2 від забудовника, ЖК Набережна Вежа 1 683 710 грн

Поспішайте купити 1-к квартиру 43м2 від забудовника, ЖК Набережна Вежа

Тернопіль
19 грудня 2023 №7155
Кімнат:
Загальна площа: 43 м²
Поверх: 11 
Поверховість: 16 
Назва ЖК: Набережна вежа  
ID: 754600407 
Набережна Вежа – це новий житловий комплекс еліт-класу в Тернополі, поруч з парковою зоною, набережною та пляжем. Завдяки зручному розташуванню, у мешканців буде безліч місць для відпочинку на свіжому повітрі, вся необхідна інфраструктура та зручне транспортне сполучення. Цікаві архітектурні рішення в поєднанні з сучасними технологіями утеплення – це про ЖК Набережна Вежа.

Кожна квартира нашого комплексу спроєктована таким чином, щоб вмістити все необхідне та забезпечити комфортне проживання для кожного мешканця. Однокімнатна квартира, площею 43/18/11 м2 – це чудовий варіант для невеликої сім'ї, яка цінує спокій та затишок. Висота стель – 2.7 м. Опалення – індивідуальне.

ЖК Набережна Вежа порадує Вас добре розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Зовсім скоро тут буде дворівневий підземний паркінг для автомобілів, дитячий і спортивний майданчики з м'яким безпечним покриттям, зони для відпочинку.

Житловий комплекс Набережна Вежа відрізняється зручним розташуванням, оскільки в безпосередній близькості від нього є: школи, дитячі садки, багато різних тц, ресторани, магазини, парки, спортзали.

Тернопільська загальноосвітня школа I-III ступенів №4, Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, приватний навчальний заклад ThinkGlobal, школа усного рахунку «Соробан», ТНВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - правовий ліцей №2».

Дитячі садки: №25, №5, №10, приватний дошкільний навчальний заклад «Затишок», студія раннього розвитку «Гармонія».

ТРЦ «Атріум», ЦУМ, ТЦ «Орнава», ТЦ Grand, ТЦ «Епіцентр», ТРЦ «Площа Ринок», ТЦ «Рай Центр», ТРЦ «Подоляни».

Спортивний клуб «Колізей», SANA Pilates Studio, спортивний зал «Спарта», тренажерний зал EGO GYM та тренажерний зал Plastylin.

Ресторан Arkobaleno, салон краси Platinum, відділення «Укрпошта» 46021, магазин меблів «Стол и стул», салон краси «Ваніль», відділення «Нова Пошта» №11, відділення Ukrsibbank, магазин WINETIME, музей-ресторація «Старий млин», супермаркет АТБ.

ЖК Набережна Вежа має чудове розташування, тому для власників авто не складе труднощів дістатися до комплексу, а ті, хто не пересувається на особистому автотранспорті, зможуть доїхати додому на громадському. Усього за 350 метрів розташована зупинка автобусу 6А та за 550 метрів - зупинка автобусів під номерами: 13, 19, 36 та тролейбусу під номером 10.

Забудовник Креатор-Буд подбав про те, щоб Ви отримали якісне житло еліт-класу. У вас виникли запитання? Телефонуйте прямо зараз за вказаним номером і наші менеджери зможуть Вас проконсультувати!
Відділ продажу
Був у мережі 12 липня 09:13
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
1 683 710 грн
Зворотний дзвінок Связаться
Відділ продажу
Був у мережі 12 липня 09:13