Велика 2-кімнатна квартира 84м2, продаж у новому ЖК Набережна Вежа 2 888 156 грн

Велика 2-кімнатна квартира 84м2, продаж у новому ЖК Набережна Вежа

Тернопіль
14 січня №41680
Велика 2-кімнатна квартира 84м2, продаж у новому ЖК Набережна Вежа Тернопіль - зображення 1
Велика 2-кімнатна квартира 84м2, продаж у новому ЖК Набережна Вежа Тернопіль - зображення 2
Велика 2-кімнатна квартира 84м2, продаж у новому ЖК Набережна Вежа Тернопіль - зображення 3
Кімнат:
Загальна площа: 84 м²
Поверх: 12 
Поверховість: 16 
Назва ЖК: Набережна вежа  
ID: 754616844 
ЖК Набережна Вежа - це комплекс для тих, хто по-справжньому цінує не просто житло, а віддає перевагу надійності, зручності, комфорту та повноті послуг у власному будинку. Унікальність ЖК «Набережна Вежа» у тому, що з його вікон відкривається одна з найкрасивіших панорам Тернополя. 80 відсотків квартир матимуть прекрасний вигляд на Тернопільську набережну.

Пропонуємо Вам комфортну та простору двокімнатну квартиру зі зручним плануванням, загальною площею 84 м2, де житлова становить 36 м2, площа кухні - 13 м2. У комплексі будуть встановлені 2 сучасні швидкісні пасажирські ліфти. Стіни виконані з екологічних, енергозберігаючих керамоблоків утеплені із застосуванням сучасних технологій, що забезпечує тепло взимку та прохолоду влітку.

Наш житловий комплекс відкриває нові можливості організації Вашого побуту, дозвілля, спорту та сімейного життя. На прибудинковій території забудовник встановить дитячий та спортивний майданчики з м'яким безпечним покриттям. Для власників авто проєктом передбачений дворівневий підземний паркінг для автомобілів.

Поряд із комплексом знаходиться вся необхідна інфраструктура:

Дитячі садки: №25, №5, №10, приватний дошкільний навчальний заклад «Затишок», студія раннього розвитку «Гармонія»;

Тернопільська загальноосвітня школа I-III ступенів №4, Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов, приватний навчальний заклад ThinkGlobal, школа усного рахунку «Соробан», ТНВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів - правовий ліцей №2»;

ТРЦ «Атріум», ЦУМ, ТЦ «Орнава», ТЦ Grand, ТЦ «Епіцентр», ТРЦ «Площа Ринок», ТЦ «Рай Центр», ТРЦ «Подоляни»;

Ресторан Arkobaleno, салон краси Platinum, відділення «Укрпошта», магазин меблів «Стол и стул», салон краси «Ваніль», відділення «Нова Пошта» №11, відділення Ukrsibbank, магазин WINETIME, музей-ресторація «Старий млин», супермаркет АТБ.

Завдяки вигідній локації житловий комплекс має оптимальне транспортне сполучення. Всього за 350 метрів на вул. Котляревського розташована зупинка автобусу та за 550 метрів на вул. Крушельницької - зупинка автобусів під номерами: 13, 19, 36 та тролейбусу під номером 10.

Ви досі вагаєтесь? Телефонуйте за вказаними номерами та ставайте власником сучасної квартири!
Відділ продажу
Був у мережі вчора 12:14
Коментарі до цього оголошення закриті
Наверх