Квартира Трускавець 65м.кв $39 000

Квартира Трускавець 65м.кв

Трускавець
14 лютого №73905
Кімнат:
Загальна площа: 65 м²
Поверх:
Поверховість: 10 
Опалення: Індивідуальне електро 
ID: 788556837 
СУПЕР пропозиція до Нового Року. При купівлі квартири , подарунковий сертифікат на 1000$ на відпочинок закордоном!!! Продаж квартир в ЕЛІТНІЙ новобудові!!!
Вигідна ціна від забудовника!!!
Розпочинається будівництво VIP-будинку по вулиці П.Сагайдачного  . Початок робіт 1 квартал 2023 року. Термін будівництва 4 роки. Будинок монолітно каркасний з червоної цегли, товщина 30 см. плюс утеплення 15 см. Складатись буде з двох під'їздів. Перший поверх (цокольний) буде : 4 квартири( дві однокімнатні, дві двохкімнатні) для людей з обмеженими можливостями( буде можливість заїзду на інвалідних візках), також буде в кожному під'їзді рецепшин з конс'єржом, загальний туалет, калясочна кімната( для калясок, велосипедів, санок і т.д.), кімната для миття тварин після прогулянки, два ліфта з тамбуром, дитяча кімната з вихователем (для мешканців будинку - безкоштовно), фітнес клуб (для мешканців - знижка) , та два комерційні приміщення.
На кожному поверсі ХОЛ з м'якими меблями для гостей. Пандус на вихід в задній двір з гіркою-спуском для дітей. Буде два бомбосховища з туалетами. Будинок повністю закритого типу. На території розміщені : підземний  паркінг дворівневий, басейн, відпочинкова зона, дитячий майданчик, спортивний майданчик.
В квартирах вільне планування. В кожній квартирі балкон ( у 3-кімнатних по 2 балкони) довжина 1.6 метра, не засклений. У вартість входять : перегородки, стяжка, електричний котел, лічильники (вода, електрика ,). В квартиру буде заведено : інтернет, домофон, кабельне ТВ, електрика, вода.   Ціна ще 10 квартир - 600$ за м.кв, дальше - 1000$ за м.кв
Микола
Був у мережі 12 липня 09:13
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$39 000
Зворотний дзвінок Связаться
Микола
Був у мережі 12 липня 09:13