Перспективна квартира під бізнес! р-н. Епіцентр. Обмін. $117 000

Перспективна квартира під бізнес! р-н. Епіцентр. Обмін.

Вінниця
6 березня №95752
Перспективна квартира під бізнес! р-н. Епіцентр. Обмін. Вінниця - зображення 1
Перспективна квартира під бізнес! р-н. Епіцентр. Обмін. Вінниця - зображення 2
Перспективна квартира під бізнес! р-н. Епіцентр. Обмін. Вінниця - зображення 3
Перспективна квартира під бізнес! р-н. Епіцентр. Обмін. Вінниця - зображення 4
Перспективна квартира під бізнес! р-н. Епіцентр. Обмін. Вінниця - зображення 5
Кімнат:
Загальна площа: 78 м²
Поверх:
Поверховість:
ID: 815805579 
Гарний фасад, 1 лінія, 1 пов., окремий вхід, товщина стін 70 см., великі вікна, інд. опалення, висота стелі 3 м., 2 р. кімнати 23 і 25 кв.м. і кухня 12 кв.м . Зроблено фасад, утеплення стін, постелено в коридорі плитку, тепла підлога, замість душевої встановлено вану, в одній кімнаті новий ламінат, з коридору зроблено вихід на горище. Потрібен ремонт: поклейка шпалер, натяжна стеля замість підвісної, заміна ламінату в одній з кімнат, та інше. Подвір'я - парковка на 3 авто викладено тротуарною плиткою, з вулиці забор з металопрофілю та авт. ворота, є зупинка громадського транспорту та пішохідний перехід до ЕПІЦЕНТРу. Також є можливість збільшення площі добудувавши 1 пов.+ 30 кв.м., і 2 пов.+ 108 кв.м. Разом: 78 кв.м. + 30 кв.м. + 108 кв.м. = 216 кв.м. загальної площі, або з горища зробити масандру + 78 кв. м.
-
Перспективна квартира під бізнес, або проживання 500м. від ЗД Вокзалу, на вул. Батозька, по якій проходять трамваї, муніципальні автобуси, маршрутки і др. Комерційна нерухомость на вулиці біля 2500 у.о. за кв.м. (можна побачити на олх).
Вартість квартири 1500 у.о. за кв.м., тільки на зимній період, з весни ціна буде від 1600 у.о. за кв.м. Вигода очевидна. Можливий обмін на авто, зем. участок, інше. На обмін від 1600 у.о. за кв.м.
-
Все вище описане та відсутність конкурентів говорить про перспективність відкриття різного роду бізнесу: салон, нотаріат, аптека, ломбард, пральня, хімчистка, стоматологія, перукарня, офіс, мед. лабораторія, інше.
-
PS. На даній вулиці, квартири під такий бізнес, із вище вказаними перевагами немає. Пропозиції в приват.
O S T
Був у мережі 10 вересня 12:14
Коментарі до цього оголошення закриті
Наверх