Сучасна 2-кімн. 92 кв.м. в новобудові ЖК Desna Park, розтермінування $80 500

Сучасна 2-кімн. 92 кв.м. в новобудові ЖК Desna Park, розтермінування

Зазим`я
21 грудня 2023 №11193
Кімнат:
Загальна площа: 92.55 м²
Поверх:
Поверховість:
Опалення: Власна котельня 
Назва ЖК: Desna Park Residence  
ID: 788543206 
Сучасна двокімнатна квартира 92,55 кв.м. в новому ЖК Desna Park Residence, с. Зазим'я, Броварського району. Найближче передмістя Києва. До метро Лісова всього 15-20 хвилин, також є виїзд до Києва через Троєщіну.
ЖК комфорт класу, побудований з червоної цегли, має власну котельню на території комплексу, власну водонапірну вежу та централізовану київську каналізацію.
Навкруги комплексу мальовничий канал, поруч велика паркова зона.
Комплекс закритого типу з цілодобовою охороною. Складається з 9-ти чотириповерхових будинків в голландському стилі (всього 487 квартир в обох чергах будівництва).
Селище Зазим'я оточене лісами та знаходиться вдалині від великих автотрас. Водночас має всю необхідну інфраструктуру для комфортного життя:
у найближчій пішій доступності супермаркети, аптека, школа, новий дитячий садок, кафе, ресторан, зупинка громадського транспорту (ходить регулярно).
За п'ять хвилин по спокійній дорозі пляжі Десни.

Квартира в другій черзі будівництва. Введення в експлуатацію - 4 квартал 2023 року. Перша черга введена в експлуатацію, повністю підключена до всіх комунікацій та заселяється.
Можливе безвідсоткове розтермінування від забудовника на 12 міс.

Квартира має кухню-вітальню майже 20 кв.м. з виходом на велику засклену опалювальну лоджію з панорамним склінням. За рахунок лоджії можна збільшити площу кухні до 25 кв.м. Або залишити лоджію як окрему обідню зону, або зону для відпочинку і милування краєвидами.
Дві окремі спальні, одна з яких має власний санвузол і гардеробну кімнату.
Та велику гардеробну кімнату із зони передпокою, в якій також, за потреби, вільно розмістяться велосипеди.

С. Зазим'я сміливо можна назвати найкращим передмістям Києва. Це екологічно чиста місцевість. Це сучасна інфраструктура. Це ідеальне місце для життя. Це кохання з першого погляду!
Відділ продажів Desna Residence
Був у мережі 12 липня 09:13
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$80 500
Зворотний дзвінок Связаться
Відділ продажів Desna Residence
Був у мережі 12 липня 09:13