Проодаж 2 кім. квартири вул.Бельведерська. Підходить до прогр Є ОСЕЛЯ $63 000

Проодаж 2 кім. квартири вул.Бельведерська. Підходить до прогр Є ОСЕЛЯ

вулиці Бельведерська, Івано-Франківськ на мапі
3 січня №29461
Кімнат:
Загальна площа: 79.5 м²
Поверх:
Поверховість: 10 
Опалення: Індивідуальне газове 
ID: 813533102 
Продається Велика 2-кімнатна Квартира в Центрі Міста на Бельведерській!

Шукаєте ідеальне місце для вашої родини чи інвестиції у нерухомість? Ми маємо чудову пропозицію для вас - велика 2-кімнатна квартира на 4 поверсі з 10, розташована у самому центрі міста, на початку вулиці Бельведерська!

Чому це варто вашої уваги?

Прекрасне Розташування: Квартира знаходиться у найзручнішому місці міста, зі школами, дитячими садками та магазинами поруч. Це ідеальний вибір для сімей з дітьми та тих, хто цінує комфортне життя.

Сучасні Зручності: Квартира вже обладнана всіма необхідними комунікаціями - є проведена електрика та інтернет, підігрів підлоги, а також газовий котел для вашого комфорту у будь-яку пору року.

Закінчений Будинок: Будинок зданий та готовий до заселення. Ви отримуєте можливість жити в сучасному, новому приміщенні з високоякісними матеріалами.

Можливість Інвестиції: Ця квартира - це не лише чудове житло, але й вигідна інвестиція. Замислюйтеся про майбутнє своєї родини або можливість отримати стабільний дохід від оренди.

Приваблива Ціна: Ви отримуєте всі переваги нової квартири за доступну ціну. Це можливість здійснити вашу мрію про власний оселю.

Не гайте часу - зробіть крок до зручності та комфорту для вас і вашої сім'ї. Для отримання більш докладної інформації та для організації перегляду телефонуйте за номером [06******60] або залиште особисте повідомлення. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником прекрасного житла в самому серці міста!
Сабіна Брюккер
Був у мережі вчора 21:57
Увійдіть або зареєструйтесь щоб залишити коментар.
$63 000
Зворотний дзвінок Связаться
Сабіна Брюккер
Був у мережі вчора 21:57
Расположение
вулиці Бельведерська, Івано-Франківськ